Rexaline « Детокс» крем-гель.
Елітний французький бренд і його захисний крем-гель для обличчя «Детокс».
🫧 Отримавши пробник в подарунок, я не читала ніяких відгуків ( та навіть інструкції 😅), одного вечора просто нанесла в якості зволожуючого крему для обличчя.
І ледь не прифігіла, коли обличчя почала не то пекти, не то холодить, не то все одразу і досить таки відчутно.
Полізла бігом читати інструкцію на мейкап, потім були відгуки.
Холодні відчуття - це норма, бо крем-гель є охолоджуючий.
Консистенція - густа, кремово-гелева, біла із зеленкуватим відтінком.
Пробника вистачило на декілька разів.
Цього не достатньо, щоб перевірити його анті ейдж і детокс властивості , але достатньо, щоб написати свої відчуття від нього.
Так от, після нанесення- відбувається холодок на шкірі. Під час самого нанесення, здається що наносиш на шкіру не зволожуючий крем, а якийсь силіконовий праймер ( що і не дивно адже dimethikone стоїть досить близько в складі), який затер всі пори і шкіра стала супер рівною і «оксамитовою». Я не люблю силіконові праймери, то і це відчуття від крему мені не сподобались.А ще складалося враження, що крем ніби робив шкіру матовою ( хоч це і зволожуючий крем), що правда на фото не так помітно матовість шкіри, як по відчуттях.
До речі, спирт який стоїть третім у списку інгредієнтів, може робити матовий ефект.
На ранок, шкіра була гладенька, видно, що їй було не погано з цим кремом.
Але, скоріш за все повнорозмір, я не буду купувати. Відчуття матовості та силіконовості, в купі із не бюджетною ціною, роблять цей продукт не для мене.
P.S. шкіру я маю комбі, але схильною до сухості, тому підозрюю, що для представниць жирного типу шкіри цей крем може сподобатись набагато більше чим мені😉
Коментарі (0)