falafelka01

Наче непогано

Наче непогано

Сьогодні про продукти які не підійшли і причини цього.

Найбільший позитивний момент продукту це співвідношення ціна-об'єм. Попри щільну і жирну на перший погляд текстуру, зволоження середнє, навіть для комбінованої шкіри. Вбирається швидко, залишає шкіру матовою. У крему немає запаху. Найбільш розчаровуючий момент: банка не має жодної захисної мембрани. Під макіяж в мене використовувати його не вийшло

Гель для душу дуже рідкий і слабко піниться, тому мені напевно більш психологічно, здається що цього недостатньо для очищення шкіри. Але всі інші пункти з заявленого в описі відповідають дійсності. Нейтральний ледь відчутний аромат, шкіру не сушить.

Якщо немає проблем зі шкірою які треба вирішувати не рекомендую цей тонер до покупки, щоб не випробовувати долю. Перше знайомство відбулося в часи, коли в мене було багато висипів і після тонера з'явились болючі підшкірні запалення, це можна було б назвати чисткою шкіри, але вони з'являлись на тих ділянках де в мене зазвичай не було проблем і потім досить довго проходили. Пізніше я до цього тонера поверталась коли загалом стан шкіри став кращим і перше використання викликало подразнення у вигляді почервоніння, в наступні рази це не повторювалось.

Досить активний аромат, мене це не бентежило, бо на волоссі він не тримався, але і позитивного впливу на нефарбоване волосся я не помітила.

Якби писала відгук одразу після початку використання, то конкретно б зафукала цей тонер, бо пахне він хімозно і неприємно (солодкий аромат кавуна чи кактуса), тому і враження від нанесення дивні. Але як людина лінива, відгуки я пишу з великого натхнення через купу часу від покупки. Тонер дає гарний миттєвий результат, швидко поглинається, не залишає жодних неприємних відчуттів і шкіра відчувається більш пружною, жодних негативних наслідків як з попереднім тонером. Аромат - це конкретний мінус, і ціна для мене здається високою. За текстурою він густий і трохи слизький, але ніякої липкості і подібного це не спричиняє.

22 січня, 2025
falafelka01
22 січня, 2025