Кремовий ск ульптор для обличчя LN Pro Glow Cream Sculptor 01
Перекупала вже вдруге та безумовно куплю знов!
Нарешті отримала свій новенький скульпрор LN Pro Glow Cream Sculptor 01 , бо попередній закінчіла до останього шматочка продукту!
Кремовий скульптор для обличчя LN Pro Glow Cream Sculptor у відтінку 01 знаходиться у пластиковому прозорому пакуванні. Пластик щільний, не відчувається погано та дешево, попереднім я користувалась бульше року - нічого не тріснуло, не відвалилось, не затерлось. Скульптору 2.5g і цього об'єму вистачає надовго. Текстура просто прекрасна! Це та сама cream to pоwder, коли продукт на дотік відчувається як кремовий, але на шкірі перетворюється на пудру. Я наношу скульптор з пакування пальчиком на тональний крем, він не залипає, шикарно та легко розтушовується, не залишає нявких плям та не знімає попередні шари продуктів під собою. Потім зверху наношу фіксуючу прозору пудру, все чудово тримається впродовж дня. Дає правильний прохолодний, але при цьому не трупно-сірий, відтінок тіні, що дуже гарно підкреслює обличча та робить його скульптурним. Чудово підходить як для щоденного макіяжу, так і для яскравого для фото/відео, бо нашаровується без проблем і можно легко контролювати насиченість від напівпрозорого кольору до чіткий, виразних ліній.
Це просто знахідка! Мені в ньому подобається все - покування, колір, текстура, то, як скульптор працює та веде себе з іншими засобами та обличчі. А ще і така бюджетна ціна! Незамінний продукт у моїй косметичці!
Коментарі (0)