Чистикова Дар'я

Бомбочка для ванни "Merry Xmas"

Бомбочка для ванни "Merry Xmas"

Після спа-конкурсу я значно частіше стала тішити себе прийомом повноцінної ванни замість душу. І, звісно ж, не обходиться без улюблених бомбочок. Цього разу мене потішила новорічна бомбочка "Merry Xmas" від Tink.

Детальніше про неї — далі ⬇️

За кольором вона яскраво-помаранчева, як справжня мандаринка. Пакування, вигляд — все дуже святково та атмосферно, я навіть пошкодувала що так зарано прибрала ялинку 😉

Об’єм цілих 200 грамів.

Виробник обіцяє аромат карамелі тофі, але для мене він більше цитрусово-хвойний — свіжий та приємний, як суміш ялинкових гілок зі стиглими апельсинами.

Склад традиційний для такого типу засобів:

Sodium Bicarbonate та Citric Acid забезпечують шипіння.

Sea Salt та Almond Oil піклуються про шкіру, роблячи її ніжною та гладенькою.

Polysorbate-80 — помічник у збереженні рівномірності кольору та олій.

Коли бомбочка потрапляє у воду, вона миттєво починає шипіти, бурлити й поступово розчиняється. Вода набуває теплого помаранчевого кольору, аромат починається відчуватися по всій кімнаті.

Шкіра після ванни дуже м’яка та й відчутно зволожена. Жодного подразнення чи дискомфорту немає. До речі, саму ванну вона не фарбує та не залишає на ній нальоту.

Словом, це класна бомбочка для розслаблення, вона залишила лише приємні враження. Точно повторюватиму її знову та рекомендую всім любителям хвойно-цитрусових ароматів.

20 січня, 2025
20 січня, 2025