Anastasiiacurlypro

Tangle teezer mini

Tangle teezer mini

Я та людина, яка раніше не розуміла приколу брати щітку для волосся за трохи ту мач ціни. У мене завжди була шикарна щітка з широкими зубцями для прочісування волосся у мокрому стані(кучері у сухому я не розчісую). Але часи змінюються і так як зараз я намагаюсь опанувати укладки(спойлер поки виходить погано), то мені необхідна була щітка.

Досі не знаю чому мені захотілось таку яскраву, я називаю це Барбі-колір, але мені подобається. Правда я придбала формат міні і мабуть трошки помилилась. Адже волосся у мене не довге, але все ж таки при спробах укладки на браш воно довше.

Тут буде спойлер: я закохалась у цю щітку.

Так, мені трохи не зручно, що рукоятка замала, але в принципі це не є великою проблемою. Вона шикарно прочісує волосся у мокрому стані, зовсім його не рве(як у мене було з гребінцем), а розплутує його, класно емульгує продукти на волоссі.

Зубчики не тверді, зроблені дійсно якісно, її легко очищати. У сухому вигляді вона також класно прочісувати волосся і бережно його розплутує. Досі не розумію чому до цього я вважала це маркетингом😅.

Але щітка виконує всі свої функції і ідеально підходить кучерявому, сухому волоссю.

20 січня, 2025
Anastasiiacurlypro
20 січня, 2025