Yaroslava

Новий погляд на доглядові засоби Holly Land

Новий погляд на доглядові засоби Holly Land

Почну з того що переше моє знайомство з брендом Holy Land було невдалим. Я спробувала денний крем з ментолом, ніякого ефекту не побачила та повернулася до попереднього крему.

З тих пір пройшло років сім і я отримала у подарунок на Миколая набір косметики Holy Land Cosmetics і не покладаючи на нього надій вирішила спробувати. Треба відмітити, що влітку я зробила помилку і використовувала крем для повік з вітаміном С не перекриваючи його SPF і в результаті отримала дві коричневі плями під очима, а також мабуть трохи зловживала кислотами у догляді, що давало трохи нерівномірний тон шкіри. І яке було моє здивування коли за два тижні використання лосьйону та мілікапсул з вітаміном С вранці та ввечері та маски раз на тиждень я отримала рівний тон шкіри без надмірного блиску, пігментація під очима зникла, а також тон шкіри, як мені здається, став теплішим та на вигляд значно здоровішим (також варто зазначити, що на період використання даних засобів, я лишила в догляді лише гель для вмивання Cristina з АНА кислотами та зволожуючий крем CeraVe, до цього в догляді були тоніки з AHA та BHA кислотами, карбоксітеоапія та порозвужуюча маска).

За місяць використання, лишилось ще приблизно по пів флакону засобів.

Що можна сказати, це був той другий шанс, який однозначно потрібно було дати. Продуктами я лишилась задоволена і однозначно через час повторю.

20 січня, 2025
Yaroslava
20 січня, 2025