K_Filonenko

Сироватка концентрат проти зморшок з ліфтинг ефектом Joko Blend Anti-Ageing Lift Serum

Сироватка концентрат проти зморшок з ліфтинг ефектом Joko Blend Anti-Ageing Lift Serum

Отримала пробник цієї сироватки у подарунок до замовлення. Ніби все сподобалося, бо добре зволожує та має приємну текстуру, добре вбирається, але всеж знайомство не можу назвати "коханням з першого погляду".

Сир�оватка концентрат проти зморшок з ліфтинг ефектом Joko Blend Anti-Ageing Lift Serum

Переваги:
- Відмінне зволоження шкіри. Мою суху шкіру прекрасно зволожила ця сироватка.
- Приємна досить густа текстура сироватки. Сироватка добре розподіляється по шкірі.
- Сироватка не викликала печіння, чи інших негативних реакцій.
- Моя шкіра поглинає її дуже швидко. Не залишає липкості.
- Про ліфтинг говорити не можу, бо від 2 використань нічого не змінилося.

Мінуси:
- Досить відчутний та стійкий аромат, який тримається досить довго. Сироватку вже не відчувала на обличчі, а аромат ще тримався. Мені відгукувалась якась нота тютюну, або димки.
- Пробник був досить маленький і в ньому було багато повітря, склалось враження, що там менше, ніж 2 г. Можливо мені просто такий попався.

Моє перше знайомство не можу назвати вдалим, бо враження в мене суперечливі. Але приємно було спробувати щось від бренду. Постійно відкладаю купівлю масок від Joko Blend, мабуть, це сигнал, щоб наважитися на ближче знайомство, щоб остаточно сформувати враження.

Дівчатка підкажіть, чи в інших сироваток Joko Blend також насичені аромати?

20 січня, 2025
K_Filonenko
20 січня, 2025