Adidas Vibes
Мені випала чудова нагода протестувати нові аромати від Adidas💫
Була дуже здивована, коли зателефонували з Makeup і повідомили, що я перемогла та мені надішлють посилочку. Я ніколи нічого не вигравала, тому це було неймовірно приємно!
Першим, що я зробила після отримання посилки: розпилила парфумчики на свої руки та руку хлопця, ну не могла втерпіти, треба зразу всі пшикати!
З першого вдиху вони мені сподобалися, хоча, звісно, для повноцінної оцінки потрібен час.
Загальні враження:
Стійкість ароматів — 3-4 години на тілі, після чого вони поступово затихають. На одязі набагато довше. За так у ціну це цілком нормально, адже навіть у дорожчих сегментах аромати часто тримаються не довше. Вони не задушливі, ненав’язливі, створюють легку ароматну хмарку навколо вас, але не мають довгого шлейфу. Як на мене, ці аромати гарно підходять для щоденного використання.
P.S: далі я напишу свої асоціації з цим запахом і думки на які мене він наштовхує)
Adidas Get Comfy
Цей аромат я вирішила протестувати першим, «одягнувши» його на роботу.
Мої враження:
Запах спокійний, солодкий, але не надто — цитрусові ноти додають свіжості. Спершу я відчуваю ваніль, потім розкривається мандарин і легкий аромат троянди. Усе це базується на ванільній основі. Аромат повністю відповідає назві — він справді комфортний. Запах не змінюється кардинально з часом, а залишається доволі прямолінійним.
Асоціації з цим запахом:
- Сімейний вечір удома з найріднішими, коли так затишно й спокійно.
- Посиденьки в кафе з подругою, коли за вікном сніг чи дощ, а на душі тепло.
- Обійми з коханим біля каміна, розмови про все й ні про що.
Піраміда аромату (заявлена виробником):
- Тип аромату: квітковий.
- Початкові ноти: бергамот, мандарин, чорна смородина.
- Ноти серця: жасмин самбак, троянда, цикламен.
- Базові ноти: амбра, сандалове дерево.
Adidas Happy Feels
Цей аромат я протестувала на льодовому шоу, і він ідеально підійшов до атмосфери події.
Мої враження:
Всі компоненти гармонійно зливаються в єдиний букет. Я чітко відчуваю жасмин, нотки зеленого листя (або щось дуже схоже), а також грейпфрут. Інші складники сприймаються як фруктово-квітковий мікс.
Асоціації:
- Веселі зустрічі з друзями, коли ви смієтеся до сліз.
- Прогулянка весняним парком.
- Вечір у парку атракціонів, де все сяє вогниками і кольоровим світлом.
- Тип аромату: квітковий.
- Початкові ноти: грейпфрут, ківі, рожевий перець.
- Ноти серця: жасмин самбак, зелене листя, німфея.
- Базові ноти: кедрове дерево, мускус, сандалове дерево.
Adidas Energy Drive
Цей аромат мені протестувати було найважче. Я нанесла його вдома й одразу відчула, що він для мене заважкий. Як на мене, це абсолютно чоловічий запах, тому я передам його хлопцеві — йому він точно більше пасуватиме.
Мої враження:
Я чітко відчуваю кардамон, цитрусові ноти та щось прохолодне, дуже свіже й виразно чоловіче, як в засобах після гоління чи чоловічих гелях для душу.
Асоціації:
- Красивий спортивний чоловік на ранковій пробіжці.
- Розстібнута блакитна оверсайз-сорочка, біла футболка та джинси.
- Вечірня прогулянка на велосипеді.
- Чоловік із «золотими руками», який і кран полагодить, і букет подарує.
- Тип аромату: ароматичний, фужерний.
- Початкові ноти: апельсин, бергамот, грейпфрут, рожевий перець.
- Ноти серця: кардамон, листя фіалки, мускатна шавлія.
- Базові ноти: боби тонка, ветивер, кашмеран, мускус.
Підсумок:
Аромати від Adidas за свою ціну дуже хороші.
- Energy Drive — чоловічий аромат, свіжий і досить класичний.
- Happy Feels і Get Comfy — жіночі. Get Comfy більш спокійний і солодкий із цитрусовими нотками, підходить для прохолодної пори. Happy Feels грайливий і трохи гучніший, чудовий для теплої погоди, літніх вечорів.
Один із цих ароматів залишу собі (поки вагаюся, який саме), інший подарую бабусі, один хлопцеві. Дякую, Makeup Club, ви ощасливили трьох людей!🥰
ДОПОВНЕННЯ:
Я все частіше використовую запах Get Comfy
і можу сказати, що стійкість справді хороша) я одягнула худі, на яке пшикала парфумчиками пару днів тому, воно досі пахне і досить виражено!
тому стійкість в цієї лінійки дуже гарна, особливо за таку приємну ціну:)
Коментарі (0)