Vanda

Набір на тестування

Набір на тестування

Хочу почати з подяки Мейкапу за виграш та надану можливість протестувати цікаві аромати. Мені ніколи не щастить в жодних розіграшах, а тут одразу такий дорогий та чудовий набір аж з трьох ароматів парфумованої води від Adidas. Набір ми тестували разом з чоловіком, хоч всі аромати вказані як унісекс, але ми чітко розділили на один чоловічий та два жіночих. Коли залишала коментар вчергове під такими дописами на тестування - то класично не очікувала на виграш і спочатку навіть подумала " а що я буду робити з такими молодіжними ароматами, адже це адідас".

Щиро радію, що мені випав саме парфумований бокскик, оскільки я не користуюсь ні доглядовою, ні декоративною косметикою (крем для рук мій максимум), але обожнюю парфуми, в мене їх багато, тому ці новинки в нашій з чоловіком колекції принесли справжню радість.

Набір на тестування
Набір на тестування

Бокс мені привезли на роботу, тому перші фото зробила там: все було надійно та якісно упаковано. Я думала, що тут будуть флакончики по 30 мл, а виявилось - по 50 мл. У виробника є 30,50 та 100 мл. Флакони виготовлені з міцного надійного скла та пофарбовані у різні якраві кольори.

Цей аромат ми визначили як чоловічий. І флакон відповідає по дизайну.

Спочатку подаватиму офіційну інформацію від виробника, а потім буду ділитись нашими враженнями.

Тип аромату: ароматичні, фужерні
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Грейпфрут, Рожевий перець
Нота серця: Кардамон, Листя фіалки, Мускатна шавлія
Кінцева нота: Боби тонка, Ветівер, Кашмеран, Мускус

Цей аромат сприймається як дуже якравий та спортивний, свіжий, бадьорий, ми точно чули аромат перцю, що додає пікантності! всі ці дні його тестував чоловік та користувався як вдома так і на роботу. Стійкість вразила, оскільки на одязі його чути і на третій день (без поновлення), а на шкірі точно чути 7-8 годин, оскільки легкий шлейф є навіть коли чоловік повертається з роботи. Зараз він буде користуватись далі саважем, а цей аромат лишаємо на весну.

Ось ці два аромати ми визначили як жіночі, але чоловіку настільки сподобалась ванілька (а мені навпаки перші дні), що він прискає її собі на руки і ходить нюхає протягом дня.

Цей аромат є моїм фаворитом і, мабуть, його єдиного можу віднести до категорії унісекс.

Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Грейпфрут, Ківі, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин самбак, Зелене листя, Німфея
Кінцева нота: Кедрове дерево, Мускус, Сандалове дерево

Цей аромат також дуже літній та свіжий (то все грейпфрут), дуже екзотичний квітково-фруктовий, приємний.

Найменш стійких з усіх, оскільки найбільш свіжий - відчувається 4-5 годин, на одязі довше.

Цей аромат став справжньою загадкою, оскільки в піраміді відсутня ваніль, а ми з чоловіком її дуже активно відчуваємо. Спочатку це був мій антифаворит, оскільки здавався дуже приторним та засолодким, але на шкірі він грає інакше, розкривається та змінює свої ароматні грані.

Тип аромату: квіткові

Початкова нота: Бергамот, Мандарин, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин самбак, Троянда, Цикламен
Кінцева нота: Амбра, Сандалове дерево

Цей аромат ми визначаємо як більш дівчачий (дівочий?), навіть не жіночий: він романтичний, звабливий, спокусливий, цукровий, хоч і має дольку свіжості, з ванільною гірчинкою. Найстійкіший з усієї протестованої колекції - зранку до ночі. В піраміді є бергамот, а ми взагалі його не відчуваємо - ось такий дивний і манливий аромат.

Взагалі лінійка має 6 ароматів, ще 3, яких не було в тестувальному боксі:

Adidas Vibes Full Recharge

Початкова нота: Зелені ноти, М'ята перцева, Мандарин
Нота серця: Імбир, Листя герані, Олія лаванди
Кінцева нота: Ветівер, Кедр, Мускус

Adidas Vibes Spark Up - ось цей мені дуже цікаво понюхати вживу

Початкова нота: Гуава, Ефірна олія лимона, Манго
Нота серця: Ефірна олія герані, Нектарин, Фрезія
Кінцева нота: Кедрове дерево, Світла деревина

Adidas Vibes Chill Zone дуже приємний по дизайну аромат, оскільки відповідає кольорам нашого прапору.

Початкова нота: Імбир, Бергамот, Груша, Чорний перець
Нота серця: Евкаліпт, Лаванда, Ладан, Олібанум
Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Дерево, Мох, Пачулі

Єдиним недоліком цих ароматів можу вказати стійкість, хоча якщо бути відвертими, ми маємо парфуми, які дорожчі за ці на кілька тисяч, і у них менша стійкість за адідас, як приклад можу назвати герлен бергамот.

Всім дякую за увагу, сподіваюсь вам було цікаво.

21 січня, 2025
Vanda
21 січня, 2025