Mariia Braden

Тестую аромати від Adidas #testmakeupclub

Тестую аромати від Adidas #testmakeupclub

Нарешті можу поділитися відгуком на аромати від Adidas:

• Get Comfy
  • Happy Feels
  • Energy Drive

Обовʼязково читайте якщо цікавитесь або шукаєте приємні аромати ⬇️

• Цитрус злітає буквально одразу, далі відчуваю ваніль. Є аромат квітів троянди, проте вона не є ярко виражена на мені. Солодкий та приємний аромат.

⏱️ Стійкість:

• Дуже стійкий, на мені був близько 6 годин.

💭 Враження:

• Аромат не відноситься до легких, бо через декілька годин він може бути томним та пахнути деревом. Пару пшиків достатньо, бо аромат дуже пудровий і має ярко виражену ваніль.

Я трохи помилилася з «дозуванням» і запшикала себе всю після чого боліла голова. Такий аромат дуже підійде на вечірні прогулянки 💜

• Відчуваю легкий цитрус, нагадує апельсин, також є яскравий запах квітів. Я точно відчуваю туберозу хоч її немає в описі, і легкий аромат жасмину. Заявлено що він свіжо-пряний , і саме ця пряність зʼявляється тільки через певний час.

⏱️ Стійкість:

• Не дуже скійкий, тримався на моїй шкірі яскравим запахом 2 годин, і потім легким ароматом ще +2 години.

💭 Враження:

• Якщо чесно аромат дуже нагадує Lacoste Pour Elle Magnetic, але не такий солодкий. Справжній літній свіжий аромат який можна наносити влітку на вечір.
  • Яскравий перець з цитрусами та кардамон. Як і у інших парфумів цитрус злітає буквально одразу і залишається темний запах перцю який посилюється та далі відчувається ветівер. Тестувала на собі та на чоловікові. На мені після 1 години аромат дуже сильно пах мускусом, що мені не дуже сподобалось, а ось на чоловікові був цікавий пряний запах ветіверу.

⏱️ Стійкість:

• 8-9 годин, самий стійкий серед 3х ароматів. Він не змився з моєї руки навіть після ванної де я використовувала парфумовані гелі для душу.

💭 Враження:

• Дуже важкий та насичений аромат, я віддала чоловікові, бо на моїй шкірі на жаль він не так відкрився як на ньому 🥲

По-перше, кіт забрав коробочку де були аромати 🥲

Насправді, я у захваті, бо не очікувала що у Adidas будуть такі цікаві аромати, які буквально не відрізнити від Lacoste, або якихось люксових брендів.

І свіжі, і вечірні якими можна користуватись щодня. Наразі активно користуюсь Get Comfy, бо він дуже «утеплює» приємним ароматом пудровості та ванілі.

Обов’язково спробую інші аромати з лінійки, та однозначно рекомендую 😎

21 січня, 2025
Mariia Braden
21 січня, 2025