Nastya Nll

Палетка Beauty Bay Earthy 16 Colour

Придбала палеточку рік тому, тепер точно упевнена у своїх думках, щодо цієї зеленої крихітки. Ціна була ≈600 гривень.

Ця палетка була моєю маленькою мрією. Вона повністю зелена, не універсальна, тому не потрібна кожен день, або кожен макіяж, але я настільки люблю зелений, що хотіла її.

Отже, палетка 16 рефілів, 9 матових і 7 шимерних.

Серед матових просто усі можливі відтінки зеленого, вони мають чудово пігментацію, їх можна наносити навіть без кольорових підложок. Шимерні, крім зелених відтінків мають ще й два близько золотих, вони гарно поєднуються з зеленими, тож я рада, що вони присутні у палетці. Сяючі відтінки мякенькі, як масло. Пальцем вони наносять щільно і неймовірно яскраво, а пензликом більш прозоро, та можна нашаровувати.

Тіні чудово тушуються, я отримую лише задоволення працюючи з цією палеточкою.

Як ви зрозуміли, якість тіней мені дуже подобається. У мене тепер є кольорова палетка Jeffrey Star, я була в шоці, але Beauty Bay мені подобається більше.

Шкіру ці тіні не тінтують, але майте на увазі, що пігмент дуже сильно вʼїдається у пензлики.

Макіяж з героїнею відгуку носиться на мені добре. Шимерні можуть скочуватись, але я їх використовую без баз і мою таку повіку, що у найбільшій складочці завжди трохи скочуються.

Також варто зазначити за зовнішній вигляд палетки. Вона в картонній упаковці, як і усі палетки бренду, на магніті. Вона має лаконічне оформлення, одразу зрозуміло, що вона зелена, назва їй чудово підходить. У середині також усе подобається, величеньки квадратні рефіли і велике дзеркальце. Палетка легенька, зручно і не важко тримати. Вона охайно виглядає і через рік. Єдине, не раджу викидати прозору плівочку, якщо плануєте використовувати дзеркало, інакше воно буде брудне. І ще нюанс, якщо ви любите складати свої палітри, то рефіли BeautyBay не магнітяться, перш ніж розковиряти палітру придбайте магнітні наліпки.

Зелених макіяжів за рік назбиралось чимало, тож тримайте. Усі їх люблю💚

Висновок. Палетка чудова, якщо любите зелений – дуже раджу!

21 січня, 2025
Nastya Nll
21 січня, 2025