Ірина 🦋

Апельсинові палички

Апельсинові палички

Я вже раніше купувала ці палички від американського 🇺🇸професійного бренду Kodi, використовую їх для домашнього педикюру, та роблю з ними манікюр чоловікові.

Також відсуваю ними кутикулу собі на руках, тому що вона в мене тонка і дуже ніжна, сильно налипає, майстер попросила мене по можливості відсувати її вдома між походами у салон.

Палички невеликого розміру 10см, якихось нарікань на них у мене немає, гостренькі, без тріщин і задирок, бракованих не було.

Якщо я використовую ремувер, він в мене теж від Kodi, кому цікаво огляд на нього https://club.makeup.com.ua/post/33431/ то під час процедури паличка може розмокати і ставати не такою гострою, я просто витираю її кінчик і підпилюю його пилочкою, бачила в салоні майстри теж так робили, таким чином, однієї палички мені може вистачити навіть не один манікюр 😉

В мене упаковка маленька 10 штук, але у продажу є і більша на 50 штук, а так само якщо 10 см вам замалі і не зручні в роботі, вони є більші, стандартні 15 см

Апельсинові палички
Апельсинові палички
Апельсинові палички

Також додам порівняння з українськими 🇺🇦палочками від Vizavi Professional 11см, яки я купувала коли Kodi не було у наявності

21 січня, 2025
Ірина 🦋
21 січня, 2025