Кондиціонер для волосся від Pantene
Intensive repair
Засоби для волосся від Pantene знайомі абсолютно всім, адже це доступні продукти, які є в кожному магазині.
Раніше я часто використовувала і шампунь і маску і кондиціонери і бальзами. Але деякі проблеми з волоссям внесли корективи, тому шампунь в мене зараз лікувальний. А от для зволоження і розгладжування довжини волосся я залюбки використовую цього виробника.
Я періодично використовую ці засоби у своєму догляді за волоссям, адже в них є переваги особисто для мене:
- практично всі засоби підходять для мого типу волосся
- всі засоби мають класні аромати, ніколи не було в нас нестиковочок, аромат впізнаваний, типовий для Pantene
- доступні ціни
- миттєва дія( зараз буду говорити конкретно про цей кондиціонер).
- Ці пункти не від виробника, а від мене, виходячи з практики.
Кондиціонер для волосся Intensive repair має середню консистенцію, не дуже густий, не рідкий, не тече, гарно розподіляється по волоссю.
Аромат, повторююсь, приємний, гарна квіткова парфумована композиція, просто обожнюю. Причому, він не заважає парфумам, а якщо по нюхатиме до волосся, то воно пахне, в мене це два дні, до наступного миття.
Використовую кондиціонер після кожного миття, після промивання шампунем я наношу на всю довжину і змиваю. Хоча… На упакуванні сказано: Вибір за Вами-змити чи залишити на волоссі… Отже цей кондиціонер можна і не змивати. Але я люблю наносити от прям таку добру долоньку по всій довжині і змити, тоді просушити і вкласти феном, по моїх відчуттях, так волога краще зберігається у волоссі. В принципі, можна використовувати як незмінний засіб на вологе волосся, але тут головне не переборщити з кількістю.
Якщо ви прихильник натуральних засобів для волосся, які підходять для вашого волосся, то заберіть екрани від очей, цей засіб не з того списку.
Але тепер подивіться на результат на моєму волоссі⤵️ Ремарка: сушу феном і трохи витягую на браш, природній спосіб буде трохи інший, в мене будуть стирчати короткі волосинки.
Дякую за увагу, бережіть себе і обирайте дієві засоби ♥️
Коментарі (0)