AnastasiaW

Mermade: Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss

Привіт-привіт! Жодного негативу — тільки чесні враження! Як завжди, миру та любові всім-всім-всім 🩷

Нарешті і я змогла протестуваті шампунь та кондиціонер Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss від бренду Mermade. Скажу одразу: у мене довге волосся, середньої густоти, тому цих малюків вистачило на два використання.

Трохи про упаковку: Дизайн продуктів неймовірно стильний — одразу хочеться поставити їх на видне місце у ванній. Але мініверсії виявилися не дуже зручними: через тугий пластик і густу консистенцію доводилося докладати зусиль, щоб їх вичавити.

Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Shampoo

Шампунь обіцяє делікатне очищення, зміцнення й блиск волосся. В нього кремова текстура, добре піниться, аромат квітковий.

Склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Keratin, Morus Bombycis Leaf Extract, Panthenol, Parfum, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool, [+/- May contain: CI 16255, CI 42090].

• Sodium Laureth Sulfate — очищувальний агент, але не найкращий для сухого або чутливого волосся.
  • Hydrolyzed Keratin — заповнює пошкодження в структурі волосся, додає блиску.
  • Pro-Vitamin B5 (Panthenol) — зволожує, допомагає боротися з посіченими кінчиками.
  • Argania Spinosa Kernel Oil — олія аргани, яка живить і захищає волосся від зовнішніх впливів.
  • Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7 — компоненти, що полегшують розчісування і надають гладкість.
  • Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Diazolidinyl Urea — консерванти, які продовжують термін зберігання, але можуть не підійти чутливій шкірі.

Звичайний шампунь з SLS, але багато компонентів для гладкості, тому для якісного очищення довелося наносити шампунь двічі. Волосся стало м’яким і доглянутим, але разом із кондиціонером ефект вийшов занадто насиченим — волосся втратило легкість і об’єм.

Keratin & Pro-Vitamin B5 Strengthening & Gloss Conditioner

Це мій фаворит! Кондиціонер має густу, кремову текстуру, яка рівномірно розподіляється по волоссю і обволікає кожне пасмо. І, головне, абсолютно не обтяжує волосся, якщо використовувати без шампуню цієї ж серії.

Склад:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Vegetable Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Panthenol, Glycerin, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

• Hydrolyzed Keratin — додає блиску та зменшує ламкість.
  • Pro-Vitamin B5 (Panthenol) — працює на зволоження і живлення по всій довжині.
  • Crambe Abyssinica Seed Oil — олія насіння крамбе, яка захищає волосся від зовнішніх впливів.
  • Jojoba Oil — олія жожоба, запобігає втраті вологи
  • Polyquaternium-7, Cetrimonium Chloride — роблять волосся гладким і слухняним.
  • Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin — консерванти, куди ж без них.

Дійсно розгладжує волосся та додає йому блиску по всій довжині. Полегшує розчісування навіть у випадках сильного сплутування (у мене волосся було дуже заплутаним, але цей кондиціонер легко впорався). Аромат легкий і ненав’язливий, ця серія мені нагадує запах крему Nivea.

Що сподобалося:

• Шампунь і кондиціонер мають гарний склад із кератином, провітаміном В5 і натуральними оліями.
  • Стильний дизайн упаковок.
  • Волосся після кондиціонера дуже гладке, блискуче й доглянуте.
  • Аромат не залишається на волоссі довго.

Що не сподобалося:

• Шампунь не дуже добре очищує з першого нанесення.
  • Обидва засоби разом дають занадто насичений ефект для нормального волосся.
  • Упаковка мініверсій дуже незручна.

Підсумок:

Кондиціонер точно куплю у повному об’ємі! Він ідеально поєднується з моїм шампунем, додаючи зволоження та живлення волоссю. А ось шампунь, на жаль, для мене виявився занадто важким — з ним волосся довелося мити частіше, ніж зазвичай. Можливо, як окремий продукт він підходить, але мені не підійшов.

Шампунь: 3,5/5. Нормальний, але не для мого типу волосся.

Кондиціонер: 5/5. Вартий кожної гривні!

Дякую за увагу! Якщо ви теж пробували засоби від Mermade або маєте свої улюблені дуети для волосся, діліться в коментарях 🩷

22 січня, 2025
AnastasiaW
22 січня, 2025