✨Олександра✨

Огляд SHAKYLAB Island Flowers з конкурсу#spatimemakeupclub

Бравши участь в конкурсі мейкап я отримала подарунковий бокс від SHAKYLAB з ароматною косметикою Island Flowers.

Я не сподівалась на перемогу і що мені зателефонують. І ось минув тиждень як я її тестувала, тому можна сказати про справедливий відгук, а не перше враження.

😂Я як істинна лєді не одразу зрозуміла і пінка і гель для душу, пінки майже не використовую тому для мене був не очікуваний і приємний шок навіщо обидва я ж за раз можу спробувати лише щось одне 🤦‍♀️

Тому перейдемо до самого розбору боксу 💖

🌺 Лосьйон для тіла “Island Flowers” – моє нове “must-have”. Легка текстура, яка миттєво вбирається, даруючи шкірі шовковистість і комфорт. Аромат жасмину та білих квітів – такий делікатний, але водночас витончений. І головне – жодного відчуття жирної плівки!

Мені прям сподобалось хоча я не фанат «ароматних» лосьйонів. Дуже приємна консистенція та гарно вибирається не залишаючи липкості на тілі, я як людина яка мучається від атопічного дерматиту і екземи, зацінила зволоження.

🌸 Гель для душу – це як ковток свіжості для шкіри. Його аромат ненав’язливо огортає, а ніжна пінка ідеально очищує. Приємний бонус – економна витрата! Він шикарно піниться і не залишає притомного аромату на тілі, якщо чесно то спочатку грішила і опасалась цього.

💦 Пінка для душу – абсолютна знахідка для мене! Формат дуже м’який і комфортний у використанні. Після нього шкіра залишається зволоженою, без сухості чи стягнутості. Ідеальна📷. Я не часто їх використовувувала, але ця в саме 🩶 і тепер в щоденному догляді.

👄 Бальзам для губ – маленький рожевий скарб! Текстура як у дорогущого Rhode: зволожує губи і додає їм ледь помітного сяйва завдяки мікрошимеру. Аромат мені чомусь спочатку був як стиглий 🍉 але через пів години на губах, трошки почав мати «вазилвновий» присмак, але губи від потріскання загоїлися за 2 використання.

🌷 Дезодорант-стік – ще один ніжний компаньйон цієї серії. Аромат дуже не навʼязливий але сказати, що мені допоміг від поту то ні, нажаль не можу обʼєктивно судити. Мабуть мами після пологів мене зрозуміють. Піт це та ще заноза в дупі і ти нічого не можеш зробити😔

Як на мій погляд ця лінійка – ідеальний вибір для тих, хто хоче оточити себе ароматами квітучого саду, не виходячи з дому. Вона балансує між доглядом, рожевою - естетикою і справжньою насолодою.

✨ Для мене цей набір став символом гармонії. І якщо ви шукаєте подарунок, який подарує приємні емоції, або просто хочете порадувати себе – Shakylab “Island Flowers” не розчарує!

22 січня, 2025
✨Олександра✨
22 січня, 2025