Yana Osyka

rom&nd Glasting Color Gloss, 05 Dim Mauve

Пакування сподобалось більше ніж у тінта. Чи то прозора кришечка, чи колір ніжніший - не знаю, просто особистий смак. Блиск пахне солодким кавунчиком, не таким хімозним як в серії Juicy Lasting Tint.

Колір максимально легкий. Ніжний рожевий з нейтрально-холодним підтоном. Те що давно шукала. Єдиний нюанс, щоб досягти насиченого відтінку, потрібно нашарувати блиск 2-3 рази. Мабуть, я відвикла від напівпрозорих блисків.

Текстура комфорта, не липка і не надто густа. Комфортний аплікатор, завдяки якому зручно малювати форму губ. Продукт дає легкий глянцевий ефект без блискіток. На мені тримається рівно годину, далі поступово пропадає і потребує поновлення. Якщо користуватись ним постійно, мабуть, вистачить на кілька місяців.

Це середній блиск з комфортною текстурою і симпатичними кольорами. Можна легко закинути в сумочку і поправляти протягом дня. З ним не треба думати за макіяжі, адже він не привертає ніякої уваги до себе. Нормальний продукт, але чомусь не закохав. Скоріш за все, тому що 2024 рік був максимально бальзамним і зараз я не розумію навіщо купувати блиски у такім форматі. Тим паче бальзами тримаються на мені значно довше.

22 січня, 2025
Yana Osyka
22 січня, 2025