Agor Activ Mineral Магнієвий лосьйон для тіла і волосся
Замість ванни з бішофітом ! Моя допомога після тренування
Науково доведенно , що магній всмоктується через шкіру ! Користь магнію не заперечно важлива , особливо для нас українців , бо ми живемо в постійному стресі. Це важливий мінерал, який підтримує здоров'я серця, нервів, м'язів та імунітету, . Підтримка нервової системи – магній регулює активність нейронів, допомагає зменшити стрес і тривожність, покращує настрій.
Декілька разів я приймала аптечний магній , але мій шлунок відмовлявся його приймати . Тож вирішила спробувати у форматі спрею ! Це чудовий вихід , у кого не має можливості приймати магнієві ванни !
Магнієвий лосьйон для тіла і волосся Activ Mineral Max Relax українського бренда Agor допоможе повернути шкірі, нігтям і волоссю минулу життєву силу і природний блиск. Унікальна формула збагачена рослинними екстрактами і солями магнію, які потрапляють в організм трансдермально, заповнюючи недолік мікроелементів і покращуючи стан покривів.
Завдяки насиченню корисними елементами магній допомогає побороти дратівливість, безсоння і зняти неприємні відчуття в суглобах і болі у м'язах. Усуваючи дефіцит магнію і калію в організмі, лосьйон сприяє боротьбі з нічними судомами, нормалізує сон. Екстракт лаванди зупиняє процес випадіння волосся, зміцнює нігті.
Мені і моєму сину цей спрей допомагає зняти крепатуру після тренування і розслабляє нервову систему без сном !
Якщо є подразнення на шкірі , то можє викликати зуд , бо це соляний розчин . На шкірі не залишає липкість ! На волоссі і на нігтях я не використовувала !
Коментарі (0)