Найкраще придбання цього року | Відновлювальна нічна маска з центелою азіатською
FarmStay Cica Farm Night Repair Sleeping Mask
Передмова: минулого тижня моє обличчя обсипало як ніколи, це були не поодинокі прищечки, а цілий масовий терор. Чесно кажучи ,в якийсь момент мені стало навіть страшно, що це таке відбувається. З поодинокими прищами борюся точковими кремами з великим % кислот, що я і робила цього разу на великі зони.
Але потім пошкодувала, бо хоч самі набряклі прищі і проходили, вони залишали по собі болючі рани. Бар'єр шкіри був зруйнован. В мене є сироватка із центелою, яка полегшувала та знімала запалення, проте не загоювала рани.
І тут я згадала за цю маску, колись купляла стік.
FarmStay - корейський бренд, доволі бюджетний в своєму сигменті.
Маска націлена на відновлення бар'єру шкіри, зволоження та розгладження.
Кожна масочка знаходиться в окремому стіку. Це зручно, адже можна взяти собі на пробу пару штук, після чого я упила цілу упаковку.
Активи в складі:
- Niacinamide - для зволоження та відновлення шкірного покрову.
- Екстракти Saccharum officinarum або цукрової тростини - ідеальний для підтримки зволоження шкіри.
- Етиловий спирт - для звуження пор.
- Сhondrus crispus extract, з червоних морських водоростей - містить вітаміни А, В1, В2, С, Е, D та мтимулює процеси регенерації клітин шкіри.
- Sodium Hyaluronate - сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою.
- Сaprylyl glycol - має антибактиріальні властивості.
- Centella Asiatica - яка нажаль стоїть в кінці складу, проте саме вона стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін.
Маска білого кольору, гелевої текстури та середньої густоти. Вона легко наноситься та розподілюється по шкірі. Наносити треба за 15-30хв до сну.
Одразу при нанесення всі мої сліди від висипів (які, нагадаю, стали ранками) досить сильно печуть, але витримати можна. Хвилин за 5 біль проходить, увесь цей час маска відчувається на обличчі наче плівкою, яка стягує, при цьому вона досі волога. Через 15хв. коли маска починає вбиратися, відчуття стягнутості проходить і її взагалі не відчутно на обличчі.
Перші два рази я в икористовувала увесь тюбик за раз. На ранок змиваю маску теплою водою і вже після першого використання побачила результат.
По-перше вона затягнула мені усі ранки плівкою зі шкіри, нарешті пішов процес регенерації.
Деякі місяця ранок були досить пересушені, але сама шкіра обличчя, де не було висипів, гладка та зволожена. Тобто маска дає прискорений ефект регнерації клітин, стягуючи та підсушуючи рани. Вона зняла почервоніння та зменшила запалення.
На третій раз я вже використала пів стіка (через два дні після перших двох використань), маска так само гарно підсушила мені ранки, які ще не загоїлись. А сухість, під якою вже не було запалення зійшла, наче стружка тунця, абсолютно безболісно. Під нею видніється гладка оновлена шкіра, проте все ще з легким почервонінням, з яким я борюся сироватками.
Між другим та третім використанням, робила наніч маски з цикапласту, аби зменшити сухість деяких ділянок з ранками і полегшити відчуття стягнутості.
Масочку роблю зараз кожну ніч по пів стіка вже впродовж 5 дней і бачу неймовірний результат регенерації та загоєння шкіри.
Вважаю це досить швидкий ефект, особливо після того, що в мене було на обличчі. Нажаль не фоткала той жах, але показую вам те що було після перших двох використань як "ДО" та "ПІСЛЯ" 5 разів використань поспіль.
Коментарі (0)