Iryna Koval

My skincare

My skincare

Раніше я була справжньою прихильницею декоративної косметики. Блискучі хайлайтери, палетки тіней, помади всіх можливих відтінків займали центральне місце в моїй косметичці. З часом, а можливо, й із віком, я зрозуміла, що жоден макіяж не виглядає ідеально без здорової шкіри. Так моє серце остаточно завоювали доглядові засоби, а декоративна косметика відійшла на другий план. Сьогодні хочу поділитися своєю рутиною, у центрі якої — косметика Rejuran, але не тільки вона.

My skincare
My skincare
My skincare

Чому Rejuran?

Це дійсно найкраще, що ставалося з моєю шкірою. Завдяки цим засобам вона стала більш пружною, зволоженою та свіжою. Навіть дрібні зморшки та заломи стали менш помітними. Головний секрет Rejuran — це полінуклеотиди, які сприяють регенерації клітин, борються з ознаками старіння та забезпечують глибоке зволоження.

Проте, щоб забезпечити комплексний догляд, я використовую і інші засоби, які доповнюють дію Rejuran. Наприклад, кислотний тонік для відновлення текстури шкіри та активні сироватки для цілеспрямованого вирішення певних проблем.

1. Очищення: Починаю з пінки Rejuran, яка делікатно, але ефективно очищує шкіру, зберігаючи її зволоженою.
  2. Тонізація: Зранку використовую тонік Rejuran, він гарно зволожує та тонізує шкіру. У вечірній рутині кислотний тонік від Holly Lend, який допомагає вирівняти текстуру шкіри, зменшити пори та додати сяйва.
  3. Сироватка: У ранковій рутині — легка сироватка Rejuran для зволоження та регенерації. Ввечері додаю активні формули: наприклад, сироватку з вітаміном С або іншими активами.
  4. Догляд за очима: Крем-гель для очей Rejuran — справжня знахідка. Він не лише зволожує, а й усуває сліди втоми, роблячи погляд більш свіжим.
  5. Крем для обличчя: Repairing Cream від Rejuran став моїм фаворитом для зимового періоду. Його насичена текстура забезпечує живлення та відновлення шкіри. Навесні та влітку я обираю більш легкі зволожувальні засоби.
  6. SPF-захист У фіналі догляду — UV Protection Stick від Rejuran. Компактний формат дозволяє носити його із собою та постійно поновлювати захист. Особливо зручно користуватися ним на пляжі: стік забезпечує просте й гігієнічне нанесення без доторку рук до обличчя.
  7. Експрес-догляд: Декілька разів на місяць я використовую пілінг Triple Action Resurfacing Peel, який делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює текстуру шкіри та стимулює її оновлення.
  8. Професійний догляд: Щонайменше раз на сезон я проходжу процедури в косметолога, щоб підтримувати шкіру у гарному стані.

Наразі така рутинна ідеально підходить моїй шкірі. З віком я планую додати ін’єкційні процедури, але поки що намагаюся максимально відтермінувати це завдяки якісному догляду.

Дівчата, догляд за шкірою — це інвестиція у вашу красу та здоров’я. Якщо ви у пошуках ефективних засобів, зверніть увагу на Rejuran, а також сміливо комбінуйте його з іншими продуктами, які відповідають потребам вашої шкіри.

23 січня, 2025
Iryna Koval
23 січня, 2025