LIZAR відтінковий бальзам "Вишневий конфітюр"

Моя історія знайомства почалась на одному із заходів , спробувавши цей бальзам я довго за нього думала. Засвотчивши його на руці я закохалась в його блищання та красиві мікрочастинки , на сонці він виглядав неперевершено. Потім дочекавшись знижок я його купила. До замовлення поклали пробничок крему, що приємно.

При першому використанні відтінкового бальзаму я відчула себе обманутою, бо спершу кольору бальзам не давав а тільки прозорий блиск, але добре зволожував і тому я продовжила використання.
Тільки приблизно на 8 ме використання пішов колір та бальзам дав красивий ніжний відтінок .
Інколи дуже рідко, але буває що бальзам не дає кольору моя думка це через те що пігмент не рівномірно ліг в стік , але це можна виправити декількома нашаруваннями. І таке траплялась спершу, в подальшому використанні такого не було.

Упакування - якісний пластик футляр білого кольору з кришкою, яка надійно закривається.
Такий футляр дає надійний захист, можна не переживати - бальзам у сумочці не відкриється.

А ось етикетка мене засмутила.
Наклейка майже відразу розслоїлась і не хоче до кінця віклеїтись і не хоче назад приклеїтись.
Моє побажання, щоб наклейка не віставала.

Та щоб надпис Лізар був золотим.
Наклейка з золотою перфорацією та зеленим фольгованим ободком по бокам, в стилі як і всі інші засоби від LIZAR дуже додала б естетичного задоволення в користуванні.

Дуже хочу діставати бальзам з сумочки і отримувати задоволення не тільки від шикарного засобу, а і від гарної та естетичної упаковки.

Вага 5 грам.
Строк придатності 8 м місяців.
Строк придатності як зазначає виробник 8 м місяців - це дуже хороший строк для натуральної косметики. Закордоном на натуральну косметику такий само строк придатності.
Виробник Україна.

Колір - від напівпрозорого до насиченого червоно-коричневого з розсіючими часточками. Дуже вишуканий колір.
При чому на кожній дівчині він буде розкриватись по різному.

Запах - вишневих кісточок з мигдалем . От ніби вишневі кісточки перетерли і змішали з корисними оліями.
Не занадто солодкий і не приторний, а такий як треба.

Текстура - не занадто жирний та не м'який , зимою потрібно трохи розігріти бальзам губами щоб нанести.
Мені подобається що бальзам не занадто твердий та не занадто м'який. Розподіляється устами легко.

Склад :
INCI: Theobroma Cacao Seed Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Tocopheryl Acetate, Almond (Amygdalus communis) Essential Oil, Vanilla planifolia Essential Oil, Mica, Ultramarine.

Рицинова олія цінний продукт, який використовується для краси; за рахунок жирних кислот олія здатна глибоко проникати і зволожувати шкіру. Крім того, в комплексі з іншими інгредієнтами, рицинова олія покриває шкіру тонкою захисною плівкою, має захисні властивості.

Бджолиний віск має бактерицидну дію, знімає запалення, захищає шкіру від зовнішніх чинників, покриваючи її тоненькою плівкою. А також має цілий спектр поживних та зволожуючих властивостей.

Баттер какао чудово живить, зволожує, пом'якшує шкіру, робить її ніжною та гладкою, сприяє загоєнню дрібних тріщин та ранок.

Баттер каріте має пом'якшуючі властивості, що робить його незамінним для зволоження і живлення шкіри губ. Баттер каріте сприяє синтезу колагену, підвищує еластичність і пружність шкіри, має високу захисну здатність проти впливу ультрафіолетових променів, допомагає захистити шкіру від сонця, вітру і холодних температур. Сприяє загоєнню тріщин і ранок на шкірі.

Вітамін Е сприяє регенерації клітин, має ефект ліфтингу, покращує кровообіг, локалізує запалення.

Ефірна олія мигдалю має чудові поживні та регенеруючі властивості, допомагає усунути сухість губ, захищає їх від негативних впливів навколишнього середовища.

Ефірна олія ванілі має заспокійливу дію, знімає запалення, надає шкірі еластичності, живить та зволожує шкіру.

Міка – барвник природного походження.

Рожевий оксид – барвник природного походження.

Ефірні олії в комплексі надають неймовірного аромату цьому бальзаму, який нагадує вишневий конфітюр, звідси і назва.

Унікальний склад відтіночного бальзаму для губ покорив моє серденько.

Плюси :
Колір ,
Зручність у використанні ,
Чудовий запах,
Ефект зволоження та живлення.
Цей бальзам може подарувати губам розкішний догляд і не менш вишуканий колір .

Мені дуже подобається назва даного бальзаму.
Назва "вишневий конфітюр" відразу уявляєш щось вишукане.
Особисто я уявляю як бабуся варила вишневе варення та дозволяла з'їсти потім пінку.
Цей відтінковий бальзам - це топ , особисто для мене краше всіх тих закордонних засобів у тисячу разів.
Якщо потрібно швидко освіжити вигляд то цей бальзам ідеальний варіант.
Для денного макіяжу кольору достатньо, а якщо додати коричневий олівець то взагалі буде топ комбо. Фото ефекту відтінку, що залежить від нашарування бальзаму прикладаю .
Щодо етикетки ,то чисто моє бачення, що
золотистий надпис та фольгована перфорація та по бокам тоненька зелена рамочка у стилі бренду додали б ще шарму упакуванню такому прекрасному засобу.
Зауважую що це моя особиста думка .
Під кінець огляду я вирішила закрити очі на ту відставшу етикетку - якість та колір для мене ідеальні.
Моя оцінка цьому відтінковому бальзаму
10 з 10.

23 січня, 2025
23 січня, 2025