Довг ожителька Elizabeth Arden Grand Entrance Dramatic Volume Length and Lift Mascara
А хто це майже рік прожив у косметичці?
Вітаю! Не знаю, як у вас, красуні, а у мене туші не живуть більше 3-4 місяців. Ну, максимум, півроку. А ця красуня через місяць могла б святкувати річницю. Але не буде, бо я вимазала усю до дна))
Elizabeth Arden Grand Entrance Dramatic Volume Length and Lift Mascara потрапила в мою косметичку в березні поточного року. Я завжди в пошуках гарної, стійкої, якісної туші. Мабуть, з декоративної косметики у мене лише до туші такі завищені вимоги, оскільки маю чутливі очі, ношу лінзи, працюю за компом та маю сльозотечу від вітру, яскравого світла, холоду, а часом і просто так. Тому підхід до вибору серйозний. І вже давно користуюся водостійкими або термотушами. Або принаймні намагаюся.
А тепер про саму туш. Ефектний червоно-чорний футляр вміщає 8.5 мл туші. На боці золотий напис з назвою товгової марки та туші. Від частого користування літери стерлися. У мене туш в кольорі Stunning Black - насичений чорний (є ще в кольорі Stunning Brown). Про колір нам говорить етикетка на дні футляру. На ковпачку фірмові червноні двері Elizabeth Arden.
Виробником туш заявлена як водостійка і створена для максимального об'єму. Підтверджую, туш водостійка. Не розмазується, не сипеться, не створює еффекту панди. Змивається ідеально, але я користувалася і гідрофільною олією від того ж бренду https://club.makeup.com.ua/post/45595/. Технічні характеристики на висоті: гарно розділяє, не лишає комочки, подовжує та надає об'єму. А ще ця туш чудово створює вигин вій і тримає його цілий день. Для моїх прямих вій це прям дивина. Щіточка тут цікава: силіконова, вигнута і... з чубчиком. Таке в тушах бачу вперше. Виробник каже, що це допомагає легко підняти й підкрутити вії, створюючи ефект накладних вій. Але я ним користувалася, щоб прокрасити вії в кутиках очей. А ще ця туш має нагороди) Вона переможець конкурсу Allure Best of Beauty (США, 2016) і нагороджена журналом Cosmopolitan у номінаціях Best Beauty Buys і Best Dramatic Mascara (США, 2016). Я її купувала з гарною знижкою (була якась акція), ціна була майже як у представниць мас-маркету, тому я вважаю її достойною конкуренткою на ринку тушей)))
Коментарі (0)