Дитячий засіб для купання 3в1 "Bubble Gum"
Tink Kids
Відмінний універсальний засіб, який можна використовувати як піну, гель і шампунь. Цей засіб став найулюбленішим (за версією мого сина) засобом для купання. Він дбайливо очищає, має безпечний склад і підходить для малюків від 3-х років.
Розповідаю детальніше далі ⬇️
Дизайн одразу привертає увагу — блакитний флакон із милим монстриком (маємо вже цілу колекцію з цих пляшечок для гри у ванній). А ще тішить об'єм, він великий, аж 500 мл, тож вистачить надовго!
Дозатор зручний та практичний, із відкидною кришечкою — жодних додаткових "витрат" під час купання, якщо син вирішить допомогти.
Засіб прозорий, гелевий і трішки рідкий, але це зовсім не мінус. Він легко розподіляється по шкірі та миттєво піниться.
Аромат — справжня любов! Легкий запах жувальної гумки нагадує той самий олдскульний Love is... ❤️. Він солодкий, але ненав’язливий, і навіть мене іноді спокушає скористатися цим засобом. Запах на шкірі залишається зовсім недовго.
Склад радує:
🫧 Без SLS, SLES, спирту та барвників.
🫧 Є пантенол — чудово зволожує шкіру.
🫧 Екстракт алое вера заспокоює та захищає від подразнень.
Під час використання жодних алергічних реакцій чи дискомфорту не помітила, а це найважливіше.
У використанні він універсальний: підійде і для миття волосся, і для тіла, і навіть для піни у ванній. Ось так і привчаю хлопчика використовувати засоби типу "все в одному" 🤭
Піниться дуже добре, змивається ще краще, буквально за пару секунд. Шкіра після купання залишається гладенькою, без пересушування чи відчуття липкості.
Волосся стає м’яким та свіжим, хоча і трохи сплутаним. Для діток із коротким волоссям це зовсім не проблема, але у мого сина довженькі кудряхи, тож розчесати їх після купання буває непросто 🙈
На щастя, виробник подбав і про це. Я додатково використовую спрей для легкого розчісування — про нього розповім трохи згодом 😉
У підсумку скажу, що жодних мінусів цього засобу я не знайшла. Він чудовий, практичний, і за доволі бюджетну ціну.
До речі, зараз діє пропозиція 1+1=3 на засоби Tink Kids, тому є прекрасна можливість запастись улюбленими продуктами або спробувати щось новеньке 😉
Коментарі (0)