Ірина 🦋

Новий улюбленець, який зі мною тепер на довго

Спробувавши раз гідрофільний бальзам, до олії я вже ніколи не поверталася. Багато років я використала Heimish All Clean Balm 🌿 огляд на нього https://club.makeup.com.ua/post/32641/ як класичну так і цитрусову версію. Якщо ви ніколи не пробували гідрофільні бальзами, рекомендую вам спробувати хоча б у міні версії. Це набагато зручніше ніж олійки, які у мене весь час текли по руках 😂

Heimish мене повністю влаштовує, користуюся ним досі, але дуже хотілося за стільки років спробувати щось нове 😉

Я почала переглядати бальзами на makeup, і натрапила на героя сьогоднішнього відгуку Pyunkang Yul Deep Clear Cleansing Balm теж корейський 🇰🇷гідрофільний засіб, почитавши позитивні відгуки, я вирішила замовити, тим більше на той момент ціна на нього була приємнішою ніж на Heimish 💰

До бренду Pyunkang Yul в мене була довіра, раніше я вже користувалась неодноразово їх засобами тонером з екстрактом астрагалу та пінкою, вона дуже ніжна та не сушить шкіру, теж купую її багато років, кому цікаво огляд на неї https://club.makeup.com.ua/post/37366/

Формула цього бальзаму багата на корисні рослинні компоненти, як-то олії насіння зеленого чаю та рисових висівок. Засіб містить екстракти центели і чайного дерева, які спільно забезпечують шкірі комплексний догляд. Цей косметичний продукт успішно пройшов тест на подразнення епідермісу, тому прийнятний навіть для чутливого шкірного покриву 👌🏼

Особливості Deep Clear Cleansing Balm бренда Pyunkang Yul:

💦 ретельно та глибоко очищає пори;
💦 добре справляється навіть зі стійким макіяжем і сонцезахистом;
💦 нормалізує секрецію сальних залоз;
💦 підтримує водний баланс шкіри;

💦 зміцнює захисний бар'єр епідермісу;
💦 має заспокійливі властивості;
💦 надає обличчю свіжого здорового вигляду;

💦 підходить для глибокого очищення всіх типів шкіри.

Упаковка: Уся продукції бренду має мінімалістичний дизайн.

Бальзам знаходиться у пластиковій упаковці, додатково упакований у картонну коробочку. Оʼєм 100ml

Консистенція: Дуже густа плотна, масляниста 🧈, при зіткненні зі шкірою починає танути. При додаванні води емульгується і перетворюється на ніжне молочко

Аромат: Майже відсутня, якщо принюхатися пахне дуже легко і ніжно, що те, що нагадує зелене яблучко🍏, мені подобається

Моя шкіра нормального типу, без якихось явних проблем у вигляді акне, пігментації, є вікові зміни та трохи куперозу на крилах носа.

Я використовую гідрофільний бальзам у ті дні, коли користуюся ВВ кремами, оскільки багато інших засобів не так якісно видаляють їх. Скажу чесно, я ніколи не знімаю туш гідрофільними бальзамами/оліями, для цих цілей я завжди використовую міцелярну воду. І взагалі мені подобається на початку весь макіяж зняти міцелярною водою, а потім використовувати інші засоби, щоб менше бруду розвозити по обличчю 🤷🏻‍♀️

Можливо в моїй косметичці не найстійкіші засоби, які бувають, але я вибрала різні, більшість з них стіки, а також додала туш

В експерименті беруть участь, зверху вниз, за посиланнями мої огляди на ці засоби:

Фото 1 нанесла косметику

Фото 2 нанесла бальзам

Фото 3 додала воду

Фото 4 змила.

Всі засоби пішли з першого разу, весь процес зайняв менше хвилини. Як видно найдовше трималася туш і кремові тіні від Maybelline. Але це термо туш, яка найкраще змивається теплою водою 💦, хоч і міцеляркою теж видаляю без проблем

Я використовую бальзам вже більше місяця, пори він не забиває, прищів не провокує, шкіру не пересушує, я повністю їм задоволена. Тепер цей засіб зі мною довго, повторю ще не раз 😉

А чому віддаєте перевагу ви, гідрофільні олії чи бальзаму? Які ваші улюблені засоби?

24 січня, 2025
Ірина 🦋
24 січня, 2025