khoroshaeva

Парфумовані йогурти для тіла The Body Shop)

Всім привіт ✌️

Я офіційно визнаю себе залежною від йогуртів для тіла The Body Shop🤣.

Все почалося з однієї маленької баночки йогурту, який я купила за рекомендацією O’Ostah, допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/52985/.

А закінчилося тим, що я тепер маю міні-йогуртову колекцію. І ні, я не збираюся зупинятися🤣

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про кожен з них, щоб ви теж змогли пірнути в цей ароматний світ зволоження та насолоди👇

• Йогурт для тіла "Мигдальне молочко" The Body Shop Almond Milk - 200 мл.
  • Йогурт для тіла "Рожевий грейпфрут" The Body Shop Pink Grapefruit - 200 мл
  • Йогурт для тіла "Морінга" The Body Shop Body Yogurt Moringa - 200 мл
  • Йогурт для тіла "Британська троянда" The Body Shop British Rose - 200 мл.

Всі 4-ри баночки виглядають однаково, відрізняються лише наліпками, це створює відчуття цілісної колекції.

Вони виконані з легкого пластику, хочу зазначити, що The Body Shop піклується про навколишнє середовище, тому мають не тільки веганські формули у своїх продуктах, а ще й активно використовує перероблені матеріали у своїй упаковці. Це маленький крок до збереження планети, який мене дуже радує).

Гвинтова кришка щільно закривається, що дозволяє взяти баночку з собою куди завгодно.

Об'єм: 200 мл. Спочатку мені здалося, що баночка надто маленька та вистачить її на пару тижнів, але ні, виявилося, що витрата дуже економічна.

Всі 4 йогурти мають багато спільного і обіцяють гарний догляд за шкірою.

Що їх об'єднує?

• Базова формула: В основі всіх цих йогуртів лежить схожа формула, яка забезпечує зволоження, пом'якшення і захист шкіри. Це вода, гліцерин, бутиленгліколь, олія ши, гіалуронова кислота та інші зволожуючі компоненти.
  • Делікатність В складах немає агресивних речовин, які могли б подразнити шкіру. Навпаки, багато інгредієнтів мають заспокійливі властивості.

Основні відмінності між складами полягають у наявності різних ароматизаторів, олій та екстрактів, які надають кожному йогурту унікальний аромат і властивості:

• Йогурт "Мигдальне молочко" містить екстракт солодкого мигдалю, який додатково живить і заспокоює шкіру.
  • Йогурт "Рожевий грейпфрут" містить грейпфрутову воду та лімонен, які надають йогурту освіжаючий аромат і тонізуючі властивості.
  • Йогурт "Британська троянда" містить екстракт троянди, який має заспокійливі та антиоксидантні властивості.
  • Йогурт "Морінгa" містить олію насіння морінги, яка відома своїми зволожуючими та антибактеріальними властивостями.

Жоден йогурт не викликав в мене алергічних реакцій, хоча я маю проблемн шкіру тіла. Щодо ефективності, то мені всі йогурти однаково ефективні, тож при виборі спирайтеся більше на аромат, ніж на склад).

Йогурти однакові за консистенцією, відрізняються тільки кольором. Морінга - жовтувата, грейпфрут - ніжно-рожевий, троенда - біла с легким, рожевим підтоном, а мигдаль - білий.

Консистенція неймовірно приємна, вона кремово-гелева, дуже легка та ніжна. В ній немає липкості, жирності чи олійності.

Всі аромати різні, але однаково чудові:

• "Мигдальне молочко" - це мій фаворит. Аромат теплий, солодко-кремовий з яскраво-вираженими горіховими нотками. Мені пахне дуже смачним десертом. Солодкість у цьому ароматі помірна, не душить.
  • "Британська троянда" - посідає другу сходинку мого хіт-параду). Це вже свіжо-квітковий, дуже ніжний аромат. Мені пахне свіжою, рожевою трояндою на пелюстках якої крапельки роси.
  • "Рожевий грейпфрут" - аромат дуже схожий на справжній запах грейпфруту, він соковито-цитрусовий, свіжий та має цю легеньку гірчинку.
  • "Морінга" - завершує мій хіт-парад). Цей аромат мені сподобався меньше за інші, він якось не мій. Аромат ніжний, теплий, трошки кремовий з дерев'яними та трав'яними нотками. Він більше до натуральності та природи.

Всі аромати доволі насичені та парфумовані, вони мають неймовірну стійкість. Довго відчувається на шкірі та залишають дуже приємний шлейф в кімнаті. Мені подобається, що аромати не є настирливим, а навпаки, створює навколо тебе легку ароматну хмарку🤍.

Побачила у відгуках, що "аромат хімічний", оце точно ні, всі аромати наближені до натуральності, дійсно приємні та чарівні).

Нанесення цих йогуртів для мене - справжній релаксуючий ритуал. Я неймовірно насолоджуюся цим моментом).

При нанесенні йогурт наче тане на шкірі, він легко розподіляється по шкірі і швидко вбирається (2-3 хвилинки, не залишаючи жирних слідів та відчуття плівки. Одразу після нанесення може відчуватися легенька липкість, але вона йде протягом 5 хвилин.

* Найкращий ефект я отримую, якщо наношу йогурт відразу після душу на трохи вологу шкіру. Він як би запечатує вологу всередині і створює на шкірі невидимий захисний бар'єр).

Я перепробувала багато різних кремів для тіла, але жоден з них не зрівняється за комфортом з йогуртами The Body Shop🤍.

Моя шкіра тіла: суха, бувають лущення, особливо в опалювальний сезон.

• Чудово зволожують та живлять шкіру, утримують вологу протягом дня.
  • Роблять шкіру неймовірно гладкою, шовковистою та сяючою.
  • Тонізують та навіть трошки підтягують шкіру.
  • Комфортні у використанні: швидко вбираються, не залишають жирності, липкості та ефекту плівки.
  • Мають дуже стійкі, космічні, парфумовані аромати.
  • Дуже економічні.

Підсумовуючи, можу сказати, що після тривалого використання йогуртів для тіла The Body Shop я можу з упевненістю сказати, що це один з найкращих продуктів для догляду за шкірою, які я коли-небудь пробувала. Я закохана та однозначно рекомендую їх!

Дякую, якщо дочитали цей величезний допис, але коли мені подобається продукт, то я можу казати про нього вічність💕

24 січня, 2025
khoroshaeva
24 січня, 2025