Mandarinka

Дитяча серія Weleda: догляд за найніжнішою дитячою шкірою

Дитяча серія Weleda: догляд за найніжнішою дитячою шкірою

Вітаю! Сьогодні хочу поділитись враженнями і властивостями від засобів по догляду за дитячою шкірою від Weleda. Такі засоби мають бути гіпоалергенними, але при цьому дієвими, оскільки шкіра дуже ніжна та вразлива.

Якщо раніше діток купали відварами з трав в тому числі ромашки і календули, то сучасні часи потребують сучасних рішень. Weleda пропонує календулу, але в новому форматі - гелю для душу для діток.

• Гель дійсно гарно промиває і дуже добре піниться.
  • Засобу потрібно зовсім трошки, щоб утворити велику піну, економний розхід.
  • Промиває ретельно, до скрипу.
  • Не має сильно вираженого аромату.
  • По консистенції як молочко для тіла, або крем-мило.

Це дуже сильний по своїй дії захист. Він безперечно підійде не тільки діткам, але і людям які страждають від надмірної сухості шкіри.

• Мигдальна олія в складі відповідає за зволоження та живлення шкіри рук.
  • Бджолиний віск загоює тріщинки, які вже могли утворитись на шкірі.
  • Календула має протизапальні властивості.
  • Сам засіб по текстурі як рідкий мед (трошки в’язкий, і помірна густина). Хоч об’єм у засобу і невеликий, але він дуже економічний у використанні. Невеличкої краплини вистачить на велику ділянку шкіри.
  • Яскравого аромату у крему немає, він дуже легкий і ледь помітний, що важливо для діток.

Цей крем від Веледа - це сос засіб по догляду за чутливою шкірою взимку.

Дитячий живильний крем для ніжної шкіри.

• Дуже ніжна і при цьому живильна текстура. Масло в складі напитує шкіру, робить її ніжною, захищеною від зовнішнього впливу.
  • Крем не має яскравого запаху, тому ідеально підійде діткам.
  • Його потрібно зовсім трошки, оскільки він дуже легко наноситься. З маленької капельки виходить велика кількість засобу.
  • Не впевнена чи так потрібно чи тільки у мене крем трошки розслоївся (видно по фото).

Загалом хочу підсумувати, що ця серія - справжня знахідка для ніжної дитячої шкіри.

24 січня, 2025
Mandarinka
24 січня, 2025