Дитя ча серія Weleda: догляд за найніжнішою дитячою шкірою
Серія, яка захищає найменших 👶
Вітаю! Сьогодні хочу поділитись враженнями і властивостями від засобів по догляду за дитячою шкірою від Weleda. Такі засоби мають бути гіпоалергенними, але при цьому дієвими, оскільки шкіра дуже ніжна та вразлива.
Якщо раніше діток купали відварами з трав в тому числі ромашки і календули, то сучасні часи потребують сучасних рішень. Weleda пропонує календулу, але в новому форматі - гелю для душу для діток.
- Гель дійсно гарно промиває і дуже добре піниться.
- Засобу потрібно зовсім трошки, щоб утворити велику піну, економний розхід.
- Промиває ретельно, до скрипу.
- Не має сильно вираженого аромату.
- По консистенції як молочко для тіла, або крем-мило.
Захисний бальзам Weleda з календулою для дітей та немовлят від вітру та холоду та вітру
Це дуже сильний по своїй дії захист. Він безперечно підійде не тільки діткам, але і людям які страждають від надмірної сухості шкіри.
- Мигдальна олія в складі відповідає за зволоження та живлення шкіри рук.
- Бджолиний віск загоює тріщинки, які вже могли утворитись на шкірі.
- Календула має протизапальні властивості.
- Сам засіб по текстурі як рідкий мед (трошки в’язкий, і помірна густина). Хоч об’єм у засобу і невеликий, але він дуже економічний у використанні. Невеличкої краплини вистачить на велику ділянку шкіри.
- Яскравого аромату у крему немає, він дуже легкий і ледь помітний, що важливо для діток.
Цей крем від Веледа - це сос засіб по догляду за чутливою шкірою взимку.
Дитячий крем під підгузок від попрілостей "Календула" Weleda
Дитячий живильний крем для ніжної шкіри.
- Дуже ніжна і при цьому живильна текстура. Масло в складі напитує шкіру, робить її ніжною, захищеною від зовнішнього впливу.
- Крем не має яскравого запаху, тому ідеально підійде діткам.
- Його потрібно зовсім трошки, оскільки він дуже легко наноситься. З маленької капельки виходить велика кількість засобу.
- Не впевнена чи так потрібно чи тільки у мене крем трошки розслоївся (видно по фото).
Загалом хочу підсумувати, що ця серія - справжня знахідка для ніжної дитячої шкіри.
Коментарі (0)