Darina🦉

Пептидна зміцнювальна маска для волосся

Продовжую розповідати свої враження від лінійки для волосся Capixyl Active від Soika💜 Про - Пептидний пінний шампунь для волосся писала тут - https://club.makeup.com.ua/post/64175/ , вперше в мене такий цікавий шампунь, в такому форматі.

Сьогодні про - Пептидну зміцнювальну маску для волосся в чарівному фіолетовому кольорі.

Інформація від виробника:

Зміцнююча маска містить високу концентрацію зволожуючих активів та Capixyl - інноваційний комплекс біоміметичних пептидів у поєднанні з екстрактом червоної конюшини. Він впливає на основні причини випадіння волосся, роблячи його густішим і міцнішим.

Трегалоза– відмінно зволожить волосся та шкіру голови, а комбінація олії кокосу та пантенолу надасть волоссю м’якість, блиск та шовковистість.

Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone (and) Trideceth-12 (and) Cetrimonium Chloride, Amodimethicone (and) C11-15 Pareth-7 (and) Laureth-9 (and) Glycerin (and) Trideceth-12, Trehalose, Maltodextrin (and) Schinus Terebinthifolia Seed Extract, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Cyclopentasiloxane, Phenil Trimethicone, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Citric Acid, Parfum, CI 14720.

Пакування:

Дуже зручне для використання. Пластикова, прозора пляшечка. Зручний та вдалий дозатор. Вся необхідна інформація є на звороті. Об'єм 200 мл.

Текстура :

Це 3в1, крем, гель та бальзам. Дуже приємна, легко розподіляється та ніби вбирається у волосся та шкіру.

(Хочу зазначити, що дуже вдала текстура та формат пакування, дозволяють використати засіб до останьої краплі, і пляшка при цьому залишається чистою!)

Маска дуже приємного, ніжно фіолетового кольору (засіб не фарбує шкіру чи ванну).

Аромат - косметичний, присутня легка солодкуватість.

По текстурі, пакуванню та аромату одні плюси! Що по результату?!

Дуже круто коли маску треба наносити не тільки на волосся, а і на шкіру голови. Це моя друга така маска, і перше теж була від цього бренду!

Результат в рази краще!

Рівномірно наношу маску на вологе вимите волосся та шкіру голови й залишаю на 15 хвилин. Потім змиваю теплою водою.

Через п'ять хвилин після нанесення відчувається легке та приємне тепло.

Використовувала 2 рази на тиждень.

Після маски волосся дуже м'яке та слухняне

Легко розчісується

Результат від всієї лінійки - я не "ялинка", волосся не стерчить в різні боки

Значно, в рази зменшилось випадіння

І саме приємне, почало з'являтися нове волосся (результат покажу в останьому дописі про сироватку)

Дуже задоволена маскою, і лінійкою в цілому. Засоби для волосся від Soika, мої фаворити!

05 лютого, 2025
Darina🦉
05 лютого, 2025