LN Pro Glow Cream Sculptor
Популярний скульптор, відтінок якого мені не підійшов🥲
Добридень всім,і сьогодні розкажу цікаву історію...😅
Якось цей бюджетний скульптор був дуже популярним,звідусіль не раз чула ,що це той самий ідеальний ХОЛОДНИЙ відтінок скульптора,який підійде блідолицим персонам(як я🙃...але ситуація виявилась не такою ідеальною...
Мені випала нагода протестувати цей продукт,то ж не затримую)
Пакування
Продукт стильно виглядає, упакування прозоре і видно відтінок скульптора.Також кришечкою міцно тримається.
Відтінок
Продукт представлений в одному відтінку.В упаковці скульптор виглядає більш холодним та насиченим коричневим з легкою сіринкою.Але нажаль на світлій шкірі з холодним підтоном він иглядатиме теплим,адже при тушування з'являється рудий підтон,думаю на теплішій шкірі буде виглядати природніше(
На різних тонах шкіри
Текстура
Текстура у скульптора шикарна,м'яка та кремова,проте абсолютно не жирна і прекрасно тушується.Я б сказалащо це шось середє між пуровою та кремовою формулою. Можу зрозуміти чому він так сподобався багатьом❤️🔥
Висновок
Скульптор від LN pro безсумнівно класн ий продукт,як мінімум своєю чудовою текстурою яку неймовірно легко розташувати!
Лишк нажаль з відтінком любові не сталось,дуже подобається все в цьому продукті,але тон надто теплий для світлої шкіри😭
А так,можу рекомендувати до покупки більш теплим персонам)
Коментарі (0)