avsash

Пусті баночки

Пусті баночки

І знову настав час для огляду пустих баночок. Все це закінчилось ще минулого року, але якось не було нагоди зібрати все це в купу і зропити допис😄

Мило Dove це моя любов, я вже встигла випробувати майже всі доступні в наших магазинах аромати. Але ці два мене, на жаль, засмутили. Повертатися до них бажання немає.

Обидва мила рожевого кольору, тільки у Pink відтінок більш насичений. Мило з кокосовим молоком має квітковий аромат, без жодного натяку на кокос, і цей запах виявився не дуже приємним. Pink майже не має запаху, навіть класичний варіант Dove пахне яскравіше.

Це мило може сподобатися тим, хто любить рожевий колір або хоче, щоб воно пасувало до інтер’єру ванної кімнати.

Він настільки хороший, що тепер хочеться випробувати всі інші аромати цього бренду. До речі, раніше я вже писала про його "брата" в салатовій пляшечці з ароматом дині і цей йому не поступається) Обидва заслуговують на 10 із 10, тільки аромати різні.

На мою думку, ці гелі можуть скласти непогану таку конкуренцію гелям від Dove. Як тільки закінчаться всі мої гелі, візьму два або навіть три таких з різними ароматами🥰

• Simple Water Boost Skin Quench Sleeing Cream непоганий крем для непроблемної шкіри, або в якості бази під макіяж. Власне за текстурою він дуже нагадує саме базу, такий напівпрозорий та силіконовий. А силікон там ледь не головний у складі, це варто враховувати. Вбирається швидко, плівку на шкіри не залишає. Вдруге б його брати не стала, буду шукати інші варіанти зволожуючого крему.
  • Epilax Silk Touch Enzyme Powder була мою першою ензимною пудрою, вистачило її більше ніж на рік. Дуже нею задоволена, хоча упаковка для мене не дуже зручна, іноді ці дірочки забивалися і було важко висипати пудру. У неї не такий дрібний помол як у моєї нинішньої пудри, але гірше вона від цього не стає. Можливо ще візьму в більшому об'ємі, щоб вистачало і на тіло)

Зовсім випадково купила цей кондиціонер, потрібно було терміново, і я взяла перше, що попалося на очі від знайомого бренду. Спочатку трохи розчарувалася, коли побачила, що у складі є силікони. Але дарма! Кондиціонер виявився чудовим😍

🥥Колись я дуже любила їхній кондиціонер із алое та кокосом, називався Botanique Detox, і от він був без силіконів. На жаль, зараз його ніде не можу знайти. Може хтось знає, що з ним сталося? Можливо, його перевипустили?🪴

Цей кондиціонер мені теж сподобався: він чудово розплутує моє кучеряве волосся, робить його гладким, м'яким, та зволоженим. Думаю, куплю його ще раз, якщо не знайду свій улюблений кокосовий.

26 січня, 2025
avsash
26 січня, 2025