✨Anastasiia Lukash✨

Ашваганда

Ашваганда

Усім хаюшки🙋🏼‍♀️

Сьогодні хочу розповісти Вам про те, що допомагає мені зі стресом вже місяць🧘🏼‍♀️

(Засіб саме цього виробника купувався не тут)

Декретна відпустка не дається мені легко. Недосип, стреси непогано так впливають на моє самопочуття.

Я вже пробувала багато чого. Від звичайної валеріани до якісних заспокійливих. Але спокійнішою я себе не відчувала зовсім, наче воно мене взагалі "не брало" ☹️

І ось, мій чоловік відкрив такий засіб, який не тільки заспокоює але і позитивно впливає на загальний стан.

І сталось диво! Нарешті я і справді стала спокійнішою в перший же тиждень використання 🤩

Та і взагалі, загальне самопочуття покращилося☺️

Навіщо застосовується ashvagandha, які її властивості?

• Діє як адаптоген

Рослина допомагає організму справлятися зі стресом, збільшує енергетичний потенціал та позитивно впливає на загальне самопочуття. Воно регулює баланс деяких гормонів та нейромедіаторів, які відповідальні за реакцію на стрес. Мінімізує його негативні наслідки. Відновлює життєвий тонус, підвищує розумову та фізичну працездатність. Адаптогенний ефект ашваганди документований у медичній літературі.

• Поліпшує функціонування мозку

Компоненти рослини є чудовими антиоксидантами, що дозволяє надійно захистити мозок.

• Підтримує роботу щитовидної залози
  • Стимулює імунну систему

Протидіяє запальним процесам в організмі, допомагає імунітету працювати належним чином. Не тільки підвищує кількість лейкоцитів, але й посилює вироблення імуноглобуліну – антитіл, які борються із збудниками хвороб.

• Допомагає при серцево-судинних захворюваннях
  • Нормалізує артеріальний тиск

Показання до застосування

Добавки на основі цієї рослини рекомендовані при:

• тривожності, порушення сну, депресивних станах;
  • загальному занепаді сил, перевтомі;
  • запальних процесах у суглобах;
  • м'язової слабкості;
  • порушення функціонування щитовидної залози;
  • гострі респіраторні вірусні інфекції, астма;
  • хворобливих менструаціях;
  • проблемах похилого віку;
  • погіршення когнітивних функцій;
  • зниженому статевому потягу, сексуальній слабкості, безплідності;
  • анемії.

Показання для використання ашваганди не обмежуються цим списком. Його можна продовжувати та продовжувати. Головне, уважно ознайомитися з інструкцією виробника і, звичайно, дотримуватися рекомендацій лікаря.

Я дуже задоволена цією знахідкою!😍

Дякую за увагу!💋

25 січня, 2025
✨Anastasiia Lukash✨
25 січня, 2025