Katerynka

Маст Хев для любителів свіжаків

Нішеві, густі, насичені парфуми - це звісно добре, але чи не буває у вас періоду, коли хочеться відпочити від цього, та потреба в ароматах все ще є? Для цього створені аромати бренду 4711.

Мій фаворит - це 4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil. В ньому відчувається соковитий, яскравий кривавий апельсин і базилік, що додає зелену, злегка терпку ноту, створюючи цікавий контраст і роблячи аромат об'ємнішим.

Я б не сказала що апельсин тут звучить прям натуралістично, але й хімозним теж не можна назвати. Скоріше - приємно одеколонистий. Такий, що бадьорить і надає енергії.

Однак, як і більшість одеколонів, стійкість низька - на шкірі аромат тримається близько години, а в спеку може зникнути ще швидше. На тканинах - може пару годин. Але я готова пробачити йому це, адже такі композиції створені щоб освіжити нас і делікатно зникнути. Мені здається з ним не можна переборщити, використовувала його скрізь: на себе, одяг, ліжко. Не викликає мігрень, а скоріше - навпаки. Само собою в літню спеку рука до нього так і тягнеться, але і взимку він підіймає настрій.

Головний мінус - ціна. Як для одеколону вважаю дорогувато. Тому намагаюсь економити, але пів флакончика 50 мл вже кудись поділося... Та й з цим я готова миритися і хочу повторити його вже у більшому обсязі - 170 мл, так як це буде більше вигідно. Оскільки аромат абсолютний унісекс, він міг би бути для вас та вашої половинки чудовим варіантом як для парного одеколону, бо чоловікам він теж подобається.

25 січня, 2025
Katerynka
25 січня, 2025