Gold Barcelona = Dior Jadore
Я думала,що не знаю цей аромат
Це аналог парфуму-класики створеного 26 років тому. Зробивши перше розпилення - я зрозуміла,що вже відчувала його у дитинстві. Аромат жіночний, у ньому переплелися фрукти та квіти. Він дзвінкий, він пахне шампанським.
Де я чула цей аромат?
Він навіяв мені спогади ніби з іншого, безтурботного життя. На свята ми з сім'єю їздили до бабусі у село.Я була ще підлітком. Родичі збиралися за великим святковим столом. І я пам'ятаю точно ці квітково-фруктові ноти. Де я чула їх? Можливо від тітки або бабусі,або інших жінок у домі - я не знаю. Можливо такий аромат був біля туалетного столику бабусі, де зберігалася її косметика і парфуми( а я дуже любила кожного разу розглядати усі ті баночки, відкривати і нюхати. Думаю це був якийсь аналог Doir Jadore.
Пройшло точно 10 років і я впізнала цей аромат( незважаючи,що обидва аналоги).
Тепер кожного разу розпилюючи його я несвідомо ніби стаю тією маленькою дівчинкою в гостях у бабусі в селі. Ці спогади теплі і водночас зачіпають душу, бо зараз немає можливості поїхати туди і зустрітися знову великою родиною.
Gold Barcelona - я відчуваю мікс квітів, вони як основа протягом усього часу. Бергамот разом із фруктами дає свіжість. Я не можу виокремити якийсь фрукт,але тут є кислинка, цитрус, цедра мандарину. Я прям бачу схожість з шампанським.
Аромат не солодкий, легкий,ніжний але має стержень.
Gold Barcelona - як весна. Як вдихнути букет квітів на свіжому повітрі прохолодним ранком.
Я б носила його і взимку і восени, і навесні і звісно літніми вечорами. Для нього немає часу застосування. Аромат підійде на кожен день, на вечір, прогулянку чи побачення. На роботі Ви будете привертати увагу легкістю та ніжністю.
Початкова нота: Бергамот, Груша, Диня, Магнолія, Мандарин, Персик
Нота серця: Жасмин, Конвалія, Орхідея, Слива, Троянда, Тубероза, Фрезія, Фіалка
Кінцева нота: Ваніль, Кедр, Мускус, Ожина
Мама одразу відчула тут жасмин,бо вона полюбляє його.
А я шукала диню та грушу,але так і не можу їх виокремити.
Стійкість та упакування
Аромат стійкий. На тілі тримається більше 3 годин,поступово зникаючи. Щодо шлейфу - можливо перші пів години.
На одязі відчутний близько 2 днів.
Картонна висувна коробка має захисну плівку.
Флакон скляний,важкий. Має гарний мінімалістичний дизайн у стилі бренду. Avenue Des Parfums удосконалили наліпки. На попередньому моєму ароматі(він просто неймовірний)вона сиділа гірше https://club.makeup.com.ua/post/51803/
Рідина має жовтуватий відтінок.
Дозатор - це гордість Avenue. Він розпилює об'ємну, мікродисперсну,видовжену хмару. Ніколи не плюється.
Gold Barcelona - аромат для легкого, грайливого настрою.
Він буде актуальний для будь-якої події.
Аромат впевненої, успішної дівчини/жінки,який точно запам'ятається.
Для знайомства можна обрати пробник 2 мл.
А Ви знайомі з цим ароматом?
Коментарі (0)