SomovaFM

Найпопулярніші відтінки | MAC Satin Lipstick

Я не упускаю можливості спробувати люксові бренди, тим паче декоративку. І маю одразу ТРИ відтінки люксового бренду професійної косметик M.A.C., сатинової помади.

В наборі до пробничків був маленький пухнастий пензлик, ним доречі зручно наносити продукт та промальовувати контур губ.

Сатинова помада має кремову текстуру, вона неймовірно ніжна, при цьому тримає свою форму як в пробнику, так і на пензлику.

При нанесенні вона лягає ніжною вуаллю на губки, маскує шелущіння і надає ніжного глянцевого фінішу. Помада досить стійка, я проходила із нею пів дня, через декілька годин лише з'ївся цей блиск, але вона залишилась наче тінтом на губах.

Всі три відтінки дуже гарні, лягають рівномірно та їх насиченість буде залежати від кількості нанесення. Я проходилась мензликом двічі.

Це ніжний коричневатий нюд, але з рожевим підтоном. На губах виглядає неймовірно, як і підійде під будь який образ.

Насичений світлий бургунді на губах. Мені такі відтінки не личать, але сам по собі він теж гарний.

Ніжний кавовий відтінок, другий мій фаворит. Але мене наче бліднить, з більш яскравим олівцем для губ по контуру буде в самий раз.

25 січня, 2025
SomovaFM
25 січня, 2025