#myfavoritebeautyproduct
Бальзам для губ Біокон - бо без нього ніяк...
Сподіваюся, що мій допис пройде модерацію, незважаючи на те, що на фото таке різноманіття бальзамів.
Обираючи єдиний косметичний продукт для допису, я довго думала про що ж писати. Туш чи рум'яна, олівець для губ чи бронзер... Аж тут мої губи підказали мені...
Бальзам для губ Біокон. І хоча на фото декілька його різновидів, про те це ж Біокон.
Почну з того, чому саме бальзам для губ мій #myfavoritebeautyproduct. Бо без нього нікуди. Це правда. Чому їх у мене так багато, бо вони у мене є всюди: у сумці, шухляді на роботі, на кухонній полиці, у кишені... Збираючись будь куди, першим ділом я перевіряю чи не забула бальзам для губ. Спокійно можу обійтися без косметички. А от без нього - ні. З жахом згадую декілька випадків зі свого життя, коли забувала бальзам вдома.
Не знаю з чим це пов'язано, але скільки себе пам'ятаю у мене сохне шкіра губ і напевно якби я упродовж дня декілька разів не змащувала її, до до вечора мої губи перетворилися на кроваву потріскану рану. Хоча зі шкірою рук, обличчя чи тіла проблем не маю.
Чому саме Біокон? Бо мала змогу користуватися бальзамами чи гігієнічними помадами різних виробників. Але було багато але. Злітала кришечка, ламався сам бальзам, ріднув у спеку, мав крупинки, неприємний запах... Всього і не згадати. Тому, випробовуючи різне, я поверталася до нього.
Бальзами Біокон засновані на натуральних компонентах, серед яких оливкова і касторова олія, бджолиний віск, екстракти алое і масло карите. Вони спрямовані на комплексне зволоження, яке триватиме весь день. У результаті клітини будуть насичені корисними речовинами і оптимальною кількістю вологи.
Засіб від «Біокон» дбайливо доглядає за губами і забезпечує захист від навколишнього середовища і УФ-променів. Ніжно пом'якшує, живить і перешкоджає різним запаленням. У результаті застосування бальзаму шкіра ваших губ буде еластичною, м'якою і пружною.
Так запевняє виробник і я з ним повністю погоджуюсь.
На фото до і після важко передати полегшення після нанесення бальзаму. Але хто має таку ж проблему як і я , той мене чудово зрозуміє.
Бальзам не залишає липкості на губах. Часто я наношу його упродовж дня поверх помади і вона від цього не розтікається. Або влітку використовую самостійно, коли не хочеться зайвої косметики.
Все. Думаю цього тексту достатньо)) Бо вже треба мастити губи))
Коментарі (0)