#myfavoritebeautyproduct
Мій must have засіб
Заглянувши на свою косметичну поличку я трішки розгубилася, який саме засіб обрати. Улюбленців за останній час побільшало, але все ж таки зваживши всі за та проти, я обрала свій must have засіб.
Знайомтесь молочко для тіла "Блакитна лілія" від нідерландського брендом Stackable.
Без зволожуючих засобів для тіла не обходиться не один мій день. Я часто змінюю крема та лосьйони для тіла, але до цього молочка я повертаюся постійно.
"Зустрічають по одягу" - саме так ми і познайомилися з цим засобом. Ця мила баночка привернула мою увагу своїм дизайном - яскравий, я б навіть сказала зухвалий і кричущий "придбай мене терміново!"
Головні мої запити від подібних засобів - це гарне зволоження та живлення шкіри. Я частенько страдаю від надмірної сухості і тому потребую щоденного зволоження шкіри. Великих сподівань в мене не було, але... Тут залишу трішки інтриги.....
Зроблю відступ і познайомлю вас із самим засобом. У баночці мене чекало найніжне молочко з кремовою консистенцією. Воно не тече, тримає форму. Молочко наноситься легко, розподіляється швидко. Вбирається в шкіру протягом кількох хвилин.
Відмічу арома т - він фантастичний. Насичений, яскравий та такий спокусливий. Огортає шкіру немов вуаллю. Не дивлячись на бюджетну ціну, звучить він досить дорого. І саме за аромат я спершу його полюбила.
Повертаючись до інтриги, чому саме це молочко. Ви можете подумати, що багато засобів мають привабливий зовнішній вигляд, фантастичний аромат, але ... Це молочко здатне зробити з дуже сухої шкіри "цукерку". Воно чудово зволожує шкіру, підтримує цей ефект протягом дня. З ним я з впевненістю можу сказати: прощавай сухість. Саме цей засіб я готова купувати знову і знову.
Якщо ви маєте суху шкіру, то раджу вам звернути увагу на цей засіб.
Коментарі (0)