Ta_nyaaaaaaa

Від Philip Martin’s очікувала більшого…

Рекомендації саме цього шампуню раніше чула постійно і от у розпалі чорної пʼятниці 2024 я придбала його мініатюрку для ознайомлення.

Брала з собою у подорожі, користуюся більше місяця на постійній основі, тому повноцінні враження склалися.

Мініатюра 75 мл. Кришка туби замикається щільно, надійно.

Від Philip Martin’s очікувала бі�льшого…

Текстура шампуню відносно рідка, трохи гелева. Аромат приємний, травʼянисто-парфумований, створює атмосферу, схожу до салонів краси.

Шампунь піниться дуже слабо, особливо при першому нанесенні. Попередньо «активовую» його, розтираючи з водою у долонях.

Через консистенцію у використанні не дуже економний.

Шкіру голови промиває на 3/5, тобто хотілося б кращого очищення. Впливу на обʼєм теж не помітила, бо маю його після використання практично будь-якого шампуню.

Дуже потішив склад, тому у цьому плані шампунь підійшов ідеально моїй чутливій шкірі, схильній до лупи.

Активними компонентами є екстракт олії бабасу, екстракт алое вера, екстракт червоної виноградної лози, екстракт женьшеню.

❌ НЕ містить парабенів, сульфатів

Тому після миття волосся зовсім не пересушене, більш слухняне, ніж зазвичай, зовсім не електризується.

Однак тут і мінус, бо часто уже після миття цим шампунем моє пористе волосся виглядає як на другий день: більш гладке, важче, «волосина до волосини». Тому з ним доводиться мити голову щодня-через день, замість звичних для мене 3-4 дні.

Безумовно, вигляд пасм навіть без допоміжних засобів (не враховуючи незмивних при укладанні) дуже ефектний, наче після салону, є відчуття легкості.

Однак, навіть порівнюючи з Matrix та L’Oréal Professional, обидва згадані бренди, їх шампуні, мені подобаються значно більше, ніж Філіп Мартінс, адже є більш концентрованими і за відчуттями промивають краще. До того ж, вартують значно менше, тому для себе не побачила сенсу переплачувати, навіть враховуючи супер-якісний чистий органічний склад…

25 січня, 2025
Ta_nyaaaaaaa
25 січня, 2025