𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#myfavoritebeautyproduct

#myfavoritebeautyproduct

Насправді важко виділити якийсь один продукт, тим більш не з певної категорії а загалом, але я подумала, що все таки звання Must-have заслуговує моя улюблениця Lash Sensational, тому обираю саме її.

#myfavoritebeautyproduct

Я вже писала про туш від Maybelline New York Lash Sensational і неодноразово підкреслювала, що вона являється моїм фаворитом на протязі багатьох років. Краще за якістю, ефектом й іншими характеристиками, я ще не зустрічала.

Дуже довго купляла цю туш у чорному кольорі, але коли виробник випустив її у відтінку Burgundy brown, то я закохалася в неї ще більше. Її колір просто нереально гарний і особливо вигідно підкреслює зелені очі.

За що її люблю? Фото на початку допису і в кінці можливо будуть краще, аніж тисяча слів, бо іноді важливіше побачити, чим сто разів почути, але я все одно розповім про усі характеристики і нюанси.

Туш має об'єм: 9.5ml

Флакон класичного для цієї лінійки дизайну, виглядає гарно.

Щіточка силіконова у формі віяла. Конструкція її виконана таким чином, що по центру вона вогнута і там зубчики досить короткі, а з протилежної сторони і по бокам вони довші.

Туш має приємну кремову текстуру і одразу оптимальну консистенцію (не рідку і не густу).

Запах класичний.

Колір Burgundy brown - дуууже красивий, обожнюю його. Він ніби коричнево-бордовий, але при певному освітленні на віях може навіть здаватися чорним, але все одно видно, що це не класична чорна туш. Цей колір пом'якшує погляд, ідеально підходить на кожен день. На фото як раз вдалося показати відтінок.

Якось я дуже довго нею користувалася і коли потім поверталась до чорного кольору, то мені вже було незвично з таким контрастом.

Щіточка зручна і практична, набирає на себе оптимальну кількість засобу; її зубчики досить м'які, не колють повіко і не викликають дискомфорту. Завдяки густому розташуванню щетинок, вона ретельно профарбовує кожну вію від лінії їх росту і до самих кінчиків.

Розділяє чудово, підкручує і надає красивої форми. Туш лягає рівномірним шаром, класно подовжує і створює шикарний об'єм. Можливі поодинокі комочки, але вони в мінімальній кількості, що і не кидається в очі.

Наношу туш в 2 шари і завжди в захваті від ефекту, але ще підкреслю, що в мене і свої непогані вії, але всеодно ця туш із всіх, що були, дає просто неймовірний результат.

Також варто відмітити, що туш дуже комфортна, вона не подразнює очі, не осипається на протязі дня, стійко тримається.

Та при цьому, її легко змити навіть у теплій воді. Міцелярною водою вона також без проблем видаляється.

У мене зовсім немає нарікань на цю туш, все в ній прекрасно. Якщо бачу, що через певний час консистенція її значно густішає і підсихає, то додавання спеціальної рідини (наприклад зволожуючих крапель для очей) одразу виправляє ситуацію і подовжує срок служби.

Цю туш купую вже багато років і надалі планую її купувати, бо для мене вона одна з найкращих. У запасі маю 5 нових флаконів, я ще той хом'як 🤭

26 січня, 2025
26 січня, 2025