#myfavoritebeautyproduct
без перебільшень💞
Коли оголосили конкурс про фаворита серед бʼюті продуктів, думаю «як можна обрати один🤪»?
Але мій погляд пав одразу на цей бальзам-маску для губ і я зрозуміла без вагань: це воно💗
Laneige - корейський бренд, а бальзам цей у мене постійно на повторі, вже не памʼятаю який він по рахунку)
Завжди беру в маленькому обʼємі (3г), так мені зручніше.
Маска-бальзам представлена в баночці з пластику, легко відкривається, використовую кісточку для нанесення.
Аромат ягід, ніжний та солодкий
Текстура дуже ніжна, а сам бальзам виглядає прозорим на губах
Наношу на губи зазвичай зранку після доглядових процедур, незалежно від того чи робитиму макіяж
Основні властивості засобу:
- призначена для відновлення, живлення, зволоження шкіри губ
- формула продукту збагачена ягідними екстрактами
- маска лягає без відчуття дискомфорту і одразу помітно, як робить губи наповненими, мʼякими
- вона швидко відновлює сухі губи, а також візуально покращує їх стан після подразнень
У складі міститься ряд активних компонентів:
- масло ши - зволожує, пом'якшує і живить шкіру, регенерує і знімає подразнення,
- канделильский віск - зволожує, розгладжує і пом'якшує,
- олія мурумуру - багате джерело незамінних жирних кислот, має антиоксидантні, живильні, зволожуючі і антибактеріальні властивості,
- екстракт полуниці - живить, розгладжує і зволожує,
- екстракт малини - заспокоює подразнення, розгладжує,
- екстракт журавлини - зволожує.
Наразі саме без цього бальзаму я не уявляю свій догляд, адже він лікує потріскані губи, покращує їх зовнішній вигляд, зволожує, не дратує🙌🏼
Дякую за увагу🫶🏻
Коментарі (0)