Viktoria_Ilnytska

#myfavoritebeautyproduct

#myfavoritebeautyproduct

Коли оголосили конкурс про фаворита серед бʼюті продуктів, думаю «як можна обрати один🤪»?

Але мій погляд пав одразу на цей бальзам-маску для губ і я зрозуміла без вагань: це воно💗

Laneige - корейський бренд, а бальзам цей у мене постійно на повторі, вже не памʼятаю який він по рахунку)

Завжди беру в маленькому обʼємі (3г), так мені зручніше.

#myfavoritebeautyproduct

Маска-бальзам представлена в баночці з пластику, легко відкривається, використовую кісточку для нанесення.

Аромат ягід, ніжний та солодкий

Текстура дуже ніжна, а сам бальзам виглядає прозорим на губах

Наношу на губи зазвичай зранку після доглядових процедур, незалежно від того чи робитиму макіяж

Основні властивості засобу:

• призначена для відновлення, живлення, зволоження шкіри губ
  • формула продукту збагачена ягідними екстрактами
  • маска лягає без відчуття дискомфорту і одразу помітно, як робить губи наповненими, мʼякими
  • вона швидко відновлює сухі губи, а також візуально покращує їх стан після подразнень

У складі міститься ряд активних компонентів:

• масло ши - зволожує, пом'якшує і живить шкіру, регенерує і знімає подразнення,
  • канделильский віск - зволожує, розгладжує і пом'якшує,
  • олія мурумуру - багате джерело незамінних жирних кислот, має антиоксидантні, живильні, зволожуючі і антибактеріальні властивості,
  • екстракт полуниці - живить, розгладжує і зволожує,
  • екстракт малини - заспокоює подразнення, розгладжує,
  • екстракт журавлини - зволожує.

Наразі саме без цього бальзаму я не уявляю свій догляд, адже він лікує потріскані губи, покращує їх зовнішній вигляд, зволожує, не дратує🙌🏼

Дякую за увагу🫶🏻

26 січня, 2025
Viktoria_Ilnytska
26 січня, 2025