☕️ Karina ☕️

ВИКИДУШКИ | СІЧЕНЬ

ВИКИДУШКИ | СІЧЕНЬ

Всього 5 продуктів, які у мене закінчилися. Довго затягувати не буду, тому поїхали 👇

1. Тонік для зміцнення волосся від Top beauty. Він покращує постачання коренів волосся поживними речовинами, знижує випадіння та стимулює природне зростання волосся. Я робила на нього детальний відгук за посиланням - https://club.makeup.com.ua/post/44971/ . Але чи повторила б? Швидше ні, бо є засоби з не таким вираженим ароматом розмарину, який ще деякий час лишається на волоссі.
  2. Очищуючий гель для вмивання від Bioderma. Використовую його за призначенням дерматолога. Вже моя друга баночка. Буду повторювати однозначно. Це делікатне очищення для чутливої шкіри з акне на топічній терапії. Якщо потрібно, то напишу детальний допис про нього та міцелярну воду цієї ж серії.
  3. Міцелярна вода від Bioderma. Та ж сама історія. Використовую за призначенням дерматолога. Також делікатно очищує шкіру від макіяжу, сонцезахисту. Не подразнює та не сушить шкіру, але очі інколи печуть. Повторюю неодноразово і буду повторювати далі.
  4. Кульковий дезодорант Dove. Вистачило його надовго. Аромат приємний, чистоти та пудри, не заважає. Зі своїми функціями справляється. Не викликає подразнень. Замінила на схожий.
  5. Бальзам в тюбику з полуницею від Carmex. Його також вистачило надовго. Він у мене вже майже рік. Має приємний аромат полуниці із ментолом. На смак - ментол, який дає відчуття холодку на губах. Зволожує миттєво, але не більше. В цілому, непоганий. Не липкий, не тече. Але більше не повторю, бо на зиму слабкуватий для моїх губ. Обрала надалі маску для губ від about face рожеву.

Отакий підсумок вийшов. Пробували щось із цього? Діліться своїми враженнями 😊

27 січня, 2025
☕️ Karina ☕️
27 січня, 2025