ВИКИДУШКИ | СІЧЕНЬ
Те, що закінчилося першим в Новому році ✨️
Всього 5 продуктів, які у мене закінчилися. Довго затягувати не буду, тому поїхали 👇
- Тонік для зміцнення волосся від Top beauty. Він покращує постачання коренів волосся поживними речовинами, знижує випадіння та стимулює природне зростання волосся. Я робила на нього детальний відгук за посиланням - https://club.makeup.com.ua/post/44971/ . Але чи повторила б? Швидше ні, бо є засоби з не таким вираженим ароматом розмарину, який ще деякий час лишається на волоссі.
- Очищуючий гель для вмивання від Bioderma. Використовую його за призначенням дерматолога. Вже моя друга баночка. Буду повторювати однозначно. Це делікатне очищення для чутливої шкіри з акне на топічній терапії. Якщо потрібно, то напишу детальний допис про нього та міцелярну воду цієї ж серії.
- Міцелярна вода від Bioderma. Та ж сама історія. Використовую за призначенням дерматолога. Також делікатно очищує шкіру від макіяжу, сонцезахисту. Не подразнює та не сушить шкіру, але очі інколи печуть. Повторюю неодноразово і буду повторювати далі.
- Кульковий дезодорант Dove. Вистачило його надовго. Аромат приємний, чистоти та пудри, не заважає. Зі своїми функціями справляється. Не викликає подразнень. Замінила на схожий.
- Бальзам в тюбику з полуницею від Carmex. Його також вистачило надовго. Він у мене вже майже рік. Має приємний аромат полуниці із ментолом. На смак - ментол, який дає відчуття холодку на губах. Зволожує миттєво, але не більше. В цілому, непоганий. Не липкий, не тече. Але більше не повторю, бо на зиму слабкуватий для моїх губ. Обрала надалі маску для губ від about face рожеву.
Отакий підсумок вийшов. Пробували щось із цього? Діліться своїми враженнями 😊
Коментарі (0)