Ksyushka

Хто довго шукає, той точно знаходить!

💄Я любитель всього "блискучого", Але цей засіб мене підкорив...

🌸Приємний злегка ванільний аромат+ максимально природній відтінок не могли не привернути мою увагу!

👉🏻Щодо відчуттів та вражень:

🔸️злегка помітний колір (як я люблю);

🔸️не липне ;

🔸️не "скочується";

🔸️тримається цілий день (хоча бувають перерви на поїсти);

🔸️захищає губи від обвітрювання та лущення (ідеально для зими);

🔸️не ламається, якщо викручувати потрохи;

🔸️має з іншого боку підстругачку (якою я не користуюсь😁а що? навіщо переводити продукт, мені зручно наносити і так);

🔸️приємна ціна, яка рівна якості.

📍На олівчику вказано або 1,5 г або 2, Але частіше мені траплялось саме 1,5 г не зважаючи на це помади вистачає на досить тривалий період.

❣️У мене спокійний, пастельний колір 95, як виглядає на губах показано на відео, до речі крім цього представлені і інші не менш привабливі кольори, кожен точно знайдете щось для себе.

👉🏻Щодо зняття:

Я користуюсь своєю улюбленою міцелярною водою від Garnier з гіалуроновою кислотою, яка делікатно та без зусиль допомагає витерти помаду ватним диском.

https://club.makeup.com.ua/post/59974/

👉🏻І по складу:

Продукт містить санскріни (компоненти, які захищають від уф-випромінювання), вітамін Е, багато емолентів (пом'якшувачів), зволожувачі та антибактеріальну речовини теж є, а ще багато парфумованих речовин та суміш барвників.

Polyethylene, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, isohexadecane, dimethicone, isododecane, acrylates/dimethicone copolymer, polypropylsilsequoxane, stearyl heptanoate, trimethylsiloxysilicate, Hydrogenated, polysobutene, Hydrogenated styrene, aluminum hydroxide, limonene,silica, pentaerythrityl tetradi t butyl hydroxyhydrocinnamate, benzyl benzoate, triethoxycaprylysilane, benzyl alcohol, citronellol, linalool, geraniol, tocopherol, parfum, ci 77891, Titanium Dioxide, ci 77491, ci 77492, ci 77499, Iron Oxides, ci 15850, red 7, ci 45410, red 28, lake, ci 45380, red 22, lake, ci 19140, yellow 5 lake, ci42090, blue 1 lake, ci15985, yellow 6 lake, Mica, ci 17200, red 33 lake

Тепер таку стійку помаду я готова купувати, як тільки одна закінчиться іншу, оскільки я "знайома з нею" нещодавно то маю тільки другу, Але все ще попереду)

До речі вже писала про неї, але не так детально 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/31718/

27 січня, 2025
Ksyushka
27 січня, 2025