3CE Drop Glow Gel, Essential
Видивлялась щось цікаве серед продуктів для губ і побачила фото цього блиску. Ефект на губах виглядав наче глазурований пончик. Мої оченята загорілись і відправили продукт в кошик. Так я купила незнайомий блиск і сьогодні поділюсь власним досвідом.
Пакування не дуже. Пластик надто бюджетний. В порівнянні з rom&nd відчувається дешево. Хоч ціна приблизно однакова. Аплікатор нестандартний. Це силіконова лопатка вигнутої форми. Десь почула думку що це для нанесення поверх помад і олівців. Можливо. Але з ним мені треба три рази опускати аплікатор, щоб набрати потрібну кількість блиску. Це трохи бісить.
Колір гарний. Світло рожевий з легким теплим підтоном. На моїх вустах виглядає ніжно і повсякденно.
Формула чудова. Блиск середній за густотою, якщо хочеться щільнішого покриття, з легкістю можна нашарувати. Він не забивається в текстуру губ, лягає акуратно і плавно. За контур не тече, хоч наношу його доволі багато. Протягом години ідеальний, далі потроху пропадає з губ. Через дві години вже нічого не має і потрібно заново наносити. Стандартна ситуація для блисків.
Стосовно глазурованого ефекту. Його можна досягти, але продукту треба нанести багато. Хоча таких кр асивих губ як на промо фото ви не отримаєте. Якщо порівнювати зі звичайними блисками, то так, ефект на вустах трохи інший. Наче губи залаковані. Мені таке подобається, а ось пакування ні. Тому не знаю чи рекомендувати даний блиск… Мабуть, краще придивитись до інших брендів, які мають бюджетнішу ціну чи краще пакування. Звичайно ж, я його використаю, але купувати в інших кольорах точно не буду.
Коментарі (0)