Danteti

Сухий рятівник на екстрений випадок.

Усім привіт 🍒

Сьогодні розповім про Сухий шампунь Batiste Cherry🍒

Пакування: має яскраве і привабливе пакування, яке одразу привертає увагу. Яскраві графічні елементи: вишеньки- вуста, помадки, квіточки; все по дівчачому.
Металевий балон, з об'ємом 200 мл. На упаковці домінує насичений червоний колір, що символізує аромат вишні. Логотип Batiste розташований у верхній частині балону, а на звороті можна знайти всю необхідну інформацію про продукт.
Розпилювач: працює чітко, не забивається.

🍒Сухий шампунь Batiste Cherry — це рятівник для волосся, коли немає часу на миття! Його приємний фруктовий аромат вишні додає свіжості та легкості навіть найжирнішим локонам. Шампунь чудово поглинає надлишок себуму, не залишаючи відчуття тяжкості чи білих плям, як це буває з іншими сухими шампунями. Волосся виглядає чистим, об'ємним і свіжим. Аромат вишні відчувається при нанесенні, також залишається ще деякий час на волоссі.

🍒Моє волосся дуже швидко брудниться. Я не прихильниця сухих шампуней, але на екстрений випадок використовую. Я не наношу його багато і не на всі корені. Я розпилюю на проділь і волосся біля лобу. Чому? Декілька разів я використала його повністю на всі корені і помітила, що з'являються де-не-де ніби прищі у волоссі. Подумала збіг, але ні, на наступні рази було так само. Тому використовую його не у великому обсязі на волоссі. Краще помити, але бувають такі дні, що він реально рятує. Тому в арсеналі доглядових засобів має місце бути. Хоча ось мій закінчився, новий поки не замовила. Такщо чи потрібен він вам чи ні, вирішувати тільки вам.

Висновок: повноцінно чистим волосся він не зробить, але врятує, якщо потрібно швидко привести своє "втомлене " волосся в легкий тонус)

Дякую за перегляд🪷Гарних локонів)

05 лютого, 2025
Danteti
05 лютого, 2025