Пусті баночки частина 1
Знову назбирала пакет зі сміттям😁
Ніяк не доберусь до нормальних дописів, але хоч так)
Повернула собі традицію приймати гарячу ванну. Дуже класна штука магнієві пластівці. Допомагають розслабитися. Помітила для себе, що після них краще сплю не тільки я, а ще й донечка, яка на ГВ. Може це співпадіння, але хоч раз на тиждень в нас обох міцний сон)
Добила упаковку магінєвих пластівців десь за 4 рази, поєдную з сіллю для ванни.
Піна для ванни:
Тут прямо битва супер-бюджету від ейвон, відро бюджетої піни та дорога за 700 грн. Яку я замовила зараз? Від ейвон)) Багато піни, хороша ціна, нейстральний запах
В дорогої піни хороший, приємний запах. Але вистачило її всього на 4 рази. Бо лити треба багато, адже піни мало. Вона густа, довго тримається. Але якось свою ціну не відпрацьовує
Догляд за волоссям
Дуже хотіла спробувати маску з папаєю від Гарнієр. Бо з Ананасом - то моя ❤️ Ця більш густа, живильна. Волося після неї м'яке, доглянуте, добре розчісується. Мені сподобалося
Кондиціонер від Керастаз для кучерявого волосся - класний, але дорого
Шампунь для роста волосся - декілька років тому він мені дуже подобався. Зараз ледь його добила. Погано промає корені, хоча в мене не жирне волосся. Треба мити двічі. Об'єму нема. Більше не куплю
Міні олійки - непогані. За свою ціну все ок👌
Нічні масоки Ладор - вони в мене весь час в ходу. Допомагають зволожити кінчики.
Коментарі (0)