La Vie Est Belle Rose Extraordinaire
Найтрояндовіши парфюми🌹
Lancome - це майже завжди про троянду. Навіть логотип бренду у вигляді троянди. Але ці парфюми найтрояндовіши, які є у Lancome.
Хто не знає La Vie Est Belle, що вийшли в 2012 році? Цей гурманський парфюм був обожнюваним одними, і викликав нудоту своєю надмірною солодкістю у інших.
Фланкер 2024 року - Rose Extraordinaire значно тихіший і солодкість дуже помірна.
Верхні Ноти: Бергамот, Апельсинова Олія, Акорд Зелених Стебел
Ноти Серця: Олія дамаської троянди, акорд "Космічна троянда", Абсолют троянди, Конкрет ірису
Ноти Бази: Дерево, Мох, Амброксан, Мускус
Вас теж зацікавила нота космічної троянди? Довелося гуглити. Це такий сорт квітки, особливість в тому, що має аромат дикої троянди.
Спільного з класичною La Vie Est Belle тут хіба що пудровість, в усьому іншому це самобутній парфюм.
Як багато трояндовості я чую в Rose Extraordinaire! Тут і чайна, і найдухмяніша дамаська троянда, і сік з перемелених стеблів з листями квітки, і трояндовий тонік болгарської косметики, і парфюми мого дитинства "Кримська троянда", і пудра з трояндовою віддушкою.
Троянди тут так багато, що по-чесному, аж занадто.
Мій найулюбленіший момент в звучанні цього парфюма - це старт, коли явно відчувається зелень, трохи цитрусовості та ніжна троянда, наче в ранковій росі. Потім починається розкритя трендових нот: пудровість ірису, т варинність амброксану. З одного боку вони осучаснюють парфюм, підсилюють його трояндовість, але на мій смак роблять важким.
Годин через 5 аромат тихішає і я знову можу їм насолоджуватися.
І особливої уваги заслуговує флакон La Vie Est Belle Rose Extraordinaire 😍 Він повністю передає настрій парфюму - троянда у всіх її проявах.
Коментарі (0)