Туш для вій Paradise Big Deal
L'Oréal Paris
Ця новинка від бренду стала для мене абсолютним відкриттям і посунула попереднього фаворита. Тепер мій щоденний макіяж — тільки з цією тушшю!
Paradise Big Deal представлена у стильному флакончику кольору рожевого золота. Туш виглядає дорого й елегантно, без зайвих деталей.
Обмежувач гарний, дає оптималу кількість засобу, без додаткових "зборів" щіточкою.
Щіточка силіконова, має конусоподібну форму, тому дозволяє легко дістатися навіть до найкоротших вій у куточках очей. Щетинки к оротенькі та рівномірно розташовані, що сприяє рівномірному нанесенню туші.
Текстура туші має середню густоту та насичений чорний колір.
Під час нанесення туш не обтяжує вії і практично не відчувається на них. Вона комфортна на щодень. Сам процес — швидкий та зручний. Мої вії стали виглядати довшими та більш об'ємними буквально за мить. Вони виглядають акуратно та виразно навіть при нанесенні в один шар. Нашаровується теж відмінно.
Стосовно стійкості, для мене це найголовніший критерій вибору туші. Можу з упевненістю сказати, що вона витримує навіть активний день: не обсипається та не розмазується. На фото видно, як вона виглядає через 10 годин — результат ідеальний!
Туш не є водостійкою, тому легко змивається будь-яким засобом для демакіяжу.
L'Oréal Paris Paradise Big Deal — це туш, яку я можу сміливо радити. Це саме та туш, про котру можна сказати, що це любов з першого мазка ❤️
А ви вже знайомі з цієї новинкою від L'Oréal Paris?
Коментарі (0)