Ta_nyaaaaaaa

Комфортний і безпечний дезодорант

Настільки подобається цей бренд, що продовжую знайомство з ним для себе і представників чоловічої статі у близькому колі.

Дезодорант також став приємним відкриттям: від аромату до дії.

Флакон виглядає мега-естетично й стримано, у чорних тонах з блакитним акцентом.

Кришечка закручується щільно, а між нею і продуктом міститься прозора захисна пластикова кришечка, яку спочатку можна і не помітити 🤭

❗️ У складі не містить солей алюмінію, спирту і парабенів, тому є цілком безпечним.

Сам стік нереально красивого блакитного кольору, гелевий і ніжний на дотик, який наче тане при контакті зі шкірою.

Викручується продукт легко, так само як і ховається назад.

Аромат надзвичайно приємний, для мене видається суто чоловічим і нагадує типовий аромат доглядової косметики, наприклад, як засобів для/після гоління, гелів для душу.

Це свіжий цитрусовий аромат з травʼянисто-деревними нотками, і навіть наче трішки морський. Приємний, не надто різкий. На тілі майже не відчувається, дійсно доволі делікатний, не стане перебивати парфуми, що також важливо.

Користуватися цим стіком одне задоволення. Він не залишає плям, злегка зволожує делікатну ділянку пахв. БЕЗ спецефектів по типу холодка :))

ЩОДО ЗАХИСТУ: за умови помірного/середнього потовиділення - його вистачає. Під час повсякденного життя, під час заняття спортом захищає добре. Це за умови затесту зараз, у холодну пору року. У теплу думаю теж справлятиметься, цікаво як буде і за умов спеки.

Як на мене, парфумований дезодорант Barbers Musk&Vetiver - класний варіант для чоловіків, а також для дівчат, хто полюбляє схожі аромати. Він безпечний, з гарним складом і ступенем захисту. Аромат також доволі універсальний, тож сподобається усім 🤗

28 січня, 2025
Ta_nyaaaaaaa
28 січня, 2025