Що подарувати подрузі ?Хліб і парфуми
😁
На новий рік Alina_Demchenko спитала шо я хочу ,я сказала дари шо хоч але купи мені кірпічік 🤣
В Київі дифіцит ,звичайного білого хліба не знайдеш,як не прийду в супермаркет одні батони ,стою біля прилавку і як стара бабця скаржусь 😅
Тому ,Аліна прислала мені з Харкова дві буханки хліба ,щоб я заспокоїлась і не бубніла😂
І як мій особистий постачальник і консультант у виборі парфумерії ,Аліна поклала мені до хлібчика парфуми і декілька відливантів своїх ароматів🥰
Lattafa Perfumes Pride Nebras дуже цікавий ,теплий ,солодкий. Я ще сильно не тестувала але перше враження це нагадує тепле какао ,з ваніллю і трохи спецій.
Gres Madame ці парфуми у мене були в «обраному» але я сумнівалася що до аромату,бо мені завжди важко уявити як пахнуть парфуми коли дуже багато нот.
І не даремно я переживала ,бо аромат не мій,нагадує якись ретро одеколон.
Avenue Des Parfums Style Milano Black
теж дуже цікавий ,нагадує Kilian Good Girl Gone Bad Extreme , солодкі, теплі ,спочатку звучать різкувато але потім дуже ніжний солодкий аромат .
Наче молочний коктейль з квітковими нотками🥰
Trussardi Pure Jasmine зараз ним користуюсь майже кожного дня.Аромат фісташкового морозива з легкими нотками жасмину ,кремовий ,солодкий. На холодну пору року шикарно. Планую придбати в більшому розмірі❤️
Furla Preziosa
Незвичайний,ванільний з квітковими нотами але для мене незвичайна нота замши яка тут сильно відчувається в середині . Відчуття наче ти в новій шкіряній куртці. Поки що ,враження не однозначні
Fantasy Community Perfumes discovery set
З ароматами:
Condensed Milk & Nutty Cooki
Frosty Berry & Bliss Cake
Citrus Breeze & Dark Rum
Vanilla Sip & Sweet Сaramel
Apricot Whisper Peony & Almond
Нарешті оціню аромати від бренду, який став дуже популярним в клубі.
Поки що ,мій фаворит Frosty Berry & Bliss Cake аромат свіжих ягід чорної смородини з нотками чаю і мускусу. Кис ло-солодкий,свіжий і теплий водночас🥰
13PERFUMES Summer I Turned Pretty
Приємний,спочатку відчуваються хвойні ноти,а потім стає лимонним і мильним.
Мені от прям нагадує ,це тверде мило «Шик» з ароматом лимону 😅
Коли і лимон вивітрюється на шкірі залишається просто запах мила.
Ну і трохи декоративки 🤪
Рідкі тіні LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow відтінок 402
Новий тінт від LAMEL Make Up Lip Stain Hydrating Lip Tint відтінок 01 Аліна знає ,що засоби для губ це моя слабкість 😅
Та Girlwood Тінт для губ "Потаємний колір" у 01 відтінку
Ці продукти ,поки що ,в процесі тестування тож поділюсь враженнями трохи пізніше ❤️
Коментарі (0)