Yana_Pa🫧

#myfavoritebeautyproduct Те що завжди на повторі :)

🫧Ну немає в мене такого продукту без якого я не змогла б жити.

Навіть уявляла собі, без чого я не обійшлася б в чужій країні, або якби в мене все забрали і попросили залишити щось одне. Я так нічого і не надумала.

Аж доки, не прийшов час фарбувати корені. І тут до мене дійшло🤦‍♀️.

Ось воно, те без чого я не обійшлася б !

Фарба для волосся, а саме L’Oreal Paris preference 6.21 відтінок!

Це те, що в мене стоїть в загашнику по декілька пачок. Це те, на що весь час моніторю ціну. Це те, чим я стабільно раз на два тижні користуюся. І це те, без чого я не змогла б прожити.)

Почну з характеристики:

⁃ фарба.

⁃ окислювач.

⁃ маска.

⁃ рукавички.

⁃ інструкція.)

Коли змішується з окислювачем стає схожа на дуууже рідкий гель. І коли вперше наносиш думаєш «Боже, як цією водою фарбуватися?». На ділі все виявляється по іншому. За рахунок рідкої консистенції фарбуватися - дуже просто, фарба гарно роз приділяється і «тягнеться» по волоссю. На мою довжину мені вистачає однієї пачки L’Oreal Paris preference, коли інших фарб треба було 2 або 1,5 пачки.

Тримати на волосі від 20 до 40 хв. Я тримаю всі 40хв , бо маю багато сивих волосків і хочу, щоб вони гарно зафарбувалися.

Змиваєте, наносите маску для закріплення кольору із комплекту. І ось тут я готова співати оди, ще раз. Яка ж ця маска класна! Не знаю, що вони туди поклали, але я б з радістю купила б цю маску окремо, бо моє волосся у захваті від неї. До речі, після фарбування в мене залишається, ще десь пів тюбика маски. Яку я бережу для « особливих» випадків 😂.

🫧На відео "свотчі" при різному освітлені вдень/при штучному світлі. Волосся висушене тільки феном.

Хто має русявий колір, знає, як важко підібрати фарбу, щоб вона фарбувала у правильний русявий!

У попередньому дописі я вже говорила, що ця фарба має мінус - запах. Вона дуже сильно «пахне». Я одягаю пакет, доки з нею ходжу. До речі, після попереднього відгуку на неї, представник бренду прокоментував її «їдкий аромат», тим що фарба має форму гелю, тому в ній більш відчутні їдкі аромати. Саме через її текстуру вони так відчуваються, що було б не так помітно, якби вона була кремова!

Але я готова їй це пробачити, через те що вона фарбує моє волосся так, як мені подобається 👍🏼

І це мій варіант продукту, без якого я не можу жити 😊

28 січня, 2025
Yana_Pa🫧
28 січня, 2025