Наталія

"День бабака" з #myfavoritebeautyproduct

Вітаю! Коли побачила новину про челендж, то в голові крутилося безліч ритуалів, без яких не уявляю свій "день бабака", тобто постійну ранкову та вечірну бьюті рутину: очищення, тонізування, зволоження тощо. І, мабуть, найголовніший ритуал - очищення. Недаремно ж кажуть експерти, яка б втомлена не прийшла, як би пізно не прийшла, а змити макіяж та свій день не забувай! Свій ритуал вмивання я не уявляю без надійного помічника - Origins Checks and Balances Frothy Face Wash.

Справа була влітку. У рекордну літневу спеку хотілося чогось освіжаючого. Вибір впав на цю пінку через... м'яту в складі! І це було потряпляння в саме серденько (на фото видно, що лише один примірник йде на завершення, інший вже стоїть на варті, щоб замінити його!)

Пінка знаходиться в м'якій, приємній на дотик, біло-прозорій тубі. Все дуже естетично та лаконічно. Спереду назва, найменування марки та зазначення об'єму. Ззаду - інформація про продукт, його склад та інформація,як ним користуватися. (продубльована наліпкою українською). Серед активних інгрідієнтів - бергамот, лаванда, м'ята, морські водорості, протеїни. Відсутні - sls, мінеральна олія, гліцерин. Взагалі склад шикарний. Ну і це не дивно. Концепція бренду Origins - це благополуччя людини та планети, тому він приділяє багато уваги нетоксичності інгрідієнтів для шкіри, їх еффективності та безпеці. В складі лише три інгрідієнта середньої безпеки, все безпечне! та допустиме!

Весь склад:

WATER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER WATER, MYRISTIC ACID, GLYCERIN, BEHENIC ACID, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PALMITIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL *, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL*, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL*, STYRAX BENZOIN GUM, LINALOOL, PEG-3 DISTEARATE, TOURMALINE, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CETEARYL ALCOHOL, POLYQUATERNIUM-7, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Запах - ніжний мятно-бергамотовий. Лаванди не відчуваю.

Колір - приємний білий з перламутром. Саме з перламутром. НІяких блискіток!

Консистенція - приємна, досить густа, не розтікається, тримає форму, але якась повітряна: нагадує дуже добре взбиті вершки.

Піна - ніжна, невагома і досить збита , гладка, приємна на дотик. Приємно відчувати її на руках та обличчі. Це не звичайна піна для вмивання з дифузором, яка робить багато повітряних бульбашок.

Дія - для мене майже wow-ефект. Чиста до скрипу шкіра: і не важливо - це другий етап після гідрофілки ввечері чи вмивання після сну зранку. Не стягує, не сушить, добре балансує мою комбі шкіру. Має помірний охолоджувальний еффект.

Для мене вона чудова і я не увляю свою бьюті рутину без неї!

28 січня, 2025
Наталія
28 січня, 2025