Ta_nyaaaaaaa

Про найкращу міцелярну воду

До неї я повертаюся знову і знову, чергуючи з більш бюджетними варіантами. Хоч і ціна кусається, її вважаю, що вона вартує кожної копієчки. Ідеально справляється зі своїм прямим завданням, не подразнюючи чутливу шкіру та очі.

Завжди беру у найбільш доступному обʼємі - 500 мл і цього вистачає на 4-6 місяців.

У міцелярної води відсутня віддушка, текстура прозора водяниста.

Про найкращу міцел�ярну воду

Міцелярка має безпечний склад. Виробник в інструкції вказує те, що її можна навіть не змивати, проте я завжди використовую двоетапне очищення.

За весь час використання не викликала подразнень, нових висипань, почервонінь. Навпаки, стан шкіри покращувався.

З демакіяжем справляється швидко.

❗️Що для мене дуже важливо - не подразнює мої чутливі очі, не викликає почервонінь шкіри.

Також з цією міцеляркою я забула про зайве тертя. Прикладаю, наприклад, до зони очей, де макіяж найбільш стійкий і через 10-15 секунд протираю - усе швидко зникає з обличчя, залишаючись на ватному диску.

Згадувала про неї і раніше, виділивши окремий лукс з ТОП-3 міцелярної води 👉🏻https://club.makeup.com.ua/looks/20263/

ДЕЛІКАТНА, ЕФЕКТИВНА, ПРИЄМНА У ВИКОРИСТАННІ - це все про неї. Тому однозначно раджу.

Зовсім скоро розповім детальніше про ще одну міцелярку, котра виявилася для мене майже на рівні з Біодермою, проте за ціною вигідніша у декілька разів 🤭

29 січня, 2025
Ta_nyaaaaaaa
29 січня, 2025