Dasha_Batalova

#myfavoritebeautyproduct

#myfavoritebeautyproduct

Люблю, люблю, ЛЮБЛЮ! Моя нова skincare-залежність – Re.Care Calming Solution Face Serum 💖

Дівчата, ви знаєте, як я люблю хороші засоби для догляду! І коли знаходжу щось дійсно вау, то просто не можу стримати емоцій! 😍

Дуже класна сироватка, яка замінила багато викидушок і проявила себе дуже гарно у дії.

Няшне пакування. Ну люблю я рожевий, що тут скажеш. Скляна баночка, біла, естетична, з рожевою упаковкою – виглядає дорого і красиво.
Цитрусовий аромат. Спочатку легкий, швидко вивітрюється, але моя мама, проходячи повз, сказала: "О, пахне як мої улюблені парфуми!" – і це вже комплімент.
Текстура – легка, водяниста, білувато-напівпрозора. Швидко поглинається, жодної липкості, а натомість – матова, але зволожена шкіра!

Шкіра виглядає рівномірною, пори ніби підтягуються, а головне – жодного відчуття того, що щось наносилось. Я часто використовую на ніч, особливо якщо перед цим… емм… видаляла зайве з обличчя (ну ви зрозуміли 😅). Сироватка заспокоює шкіру, знімає почервоніння, і вранці вона виглядає набагато краще. Сама на себе сварюсь за це, але часом так хочетьссяяяя тими руками наробити червоних точок на обличчі...

До речі, якщо регулярно наносити на ніч, то до ранку шкіра вже ніби з готовою базою під мейк.

Ніацинамід (2%) – рівний тон без липкості, делікатно висвітлює шкіру.
Екстракт кедрової сосни – зменшує чутливість та почервоніння.
CBD (Канабідіол) – той самий компонент, який допомагає при тривожності, тут працює на пом’якшення і регенерацію шкіри.

Це МОЄ! Я її люблю, люблю, ЛЮБЛЮ! 💕 Легка, ніжна, працює, не забиває пори, не перевантажує – ідеальний варіант♥

29 січня, 2025
Dasha_Batalova
29 січня, 2025