#myfavoritebeautyproduct
Баночка любові
Люблю, люблю, ЛЮБЛЮ! Моя нова skincare-залежність – Re.Care Calming Solution Face Serum 💖
Дівчата, ви знаєте, як я люблю хороші засоби для догляду! І коли знаходжу щось дійсно вау, то просто не можу стримати емоцій! 😍
Дуже класна сироватка, яка замінила багато викидушок і проявила себе дуже гарно у дії.
✨ Що мене підкорило?
– Няшне пакування. Ну люблю я рожевий, що тут скажеш. Скляна баночка, біла, естетична, з рожевою упаковкою – виглядає дорого і красиво.
– Цитрусовий аромат. Спочатку легкий, швидко вивітрюється, але моя мама, проходячи повз, сказала: "О, пахне як мої улюблені парфуми!" – і це вже комплімент.
– Текстура – легка, водяниста, білувато-напівпрозора. Швидко поглинається, жодної липкості, а натомість – матова, але зволожена шкіра!
ЕФЕКТ, який видно одразу:
Шкіра виглядає рівномірною, пори ніби підтягуються, а головне – жодного відчуття того, що щось наносилось. Я часто використовую на ніч, особливо якщо перед цим… емм… видаляла зайве з обличчя (ну ви зрозуміли 😅). Сироватка заспокоює шкіру, знімає почервоніння, і вранці вона виглядає набагато краще. Сама на себе сварюсь за це, але часом так хочетьссяяяя тими руками наробити червоних точок на обличчі...
До речі, якщ о регулярно наносити на ніч, то до ранку шкіра вже ніби з готовою базою під мейк.
🌿 СКЛАД – це любов!
– Ніацинамід (2%) – рівний тон без липкості, делікатно висвітлює шкіру.
– Екстракт кедрової сосни – зменшує чутливість та почервоніння.
– CBD (Канабідіол) – той самий компонент, який допомагає при тривожності, тут працює на пом’якшення і регенерацію шкіри.
Висновок?
Це МОЄ! Я її люблю, люблю, ЛЮБЛЮ! 💕 Легка, ніжна, працює, не забиває пори, не перевантажує – ідеальний варіант♥
Коментарі (0)